2777
2789
وای بخدااا دیگ جای تعجبه انقد دقیق میگی خیلی ممنونم ازت عزیزدلم خیلیییییببخش ک امشب ازیتتون کردم الت ...

خواهش میکنم شک نکن دستور و خواسته خدا بوده که سر راهت قرار گرفتم از بس فکرو خیالت زیاد شده این روزا

شب خوش

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
بهت گفتم که دماغتتو خودت دوس نداری چون بزرگه به نظرت😅وای از نظر دیگرون دماغت عالیه حتی اگه به زبان ...

وای ببخشید پروفتون 😂🤐با ی کاربر دیگه شبیه بود اشتباه جواب دادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دلم شرمنده میترسم خون دماغ شم یه لحظه عمستو دیدم فقط اینو بگم بهت اونم چون نمیخام دلت بشکنه 

دختر ناز نازی خانوادت هستی عشقی براشون 

همیشه عزیز بودی به دنبال آینده عالی هستی خیالت راحت آیندت عالیه فقط بدون مشورت خانوادت اقدام نکن و کوشا باش عزیزدلم

خواهش میکنم شک نکن دستور و خواسته خدا بوده که سر راهت قرار گرفتم از بس فکرو خیالت زیاد شده این روزاش ...

عزیزم برا منم میشه فاعل بگیری

حالم بده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عزیزم دلم شرمنده میترسم خون دماغ شم یه لحظه عمستو دیدم فقط اینو بگم بهت اونم چون نمیخام دلت بشکنه دخ ...

از مهدی تو دانشگامون خوشم میاد باهاش سرانجامی دارم؟

اینده شغلیم چجوری میشه

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

مرسی عزیزم همون چشم آبیرو میگی ک عینکی بود؟

همون عینکی ولی فقط یه لحظه دیدم چون سرم تیر کشید خوش قلب و نازی اشکی توی سرنوشتت ندیدم همش خوشی و شادیه حتی اگه هدفت برات سخته و غیر ممکن باشه

همون عینکی ولی فقط یه لحظه دیدم چون سرم تیر کشید خوش قلب و نازی اشکی توی سرنوشتت ندیدم همش خوشی و شا ...

عزیزم برا منم میشه بگی؟

با شخص مد نظرم رابطمون پایداره؟

یا کات میشه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
میشم برا رسیدن ب آرزوهام دعا کنی دمتم گرم

میرسی شک نکن فقط چیزایی که گفتم عمل کن تمرکز و پشتکار روی هدفت 

مشورت و کمک والدینت