من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ ... قد دوم ۱۵۴ ...... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
عکس چشمات رو ندیدم ولی یادمه یه کاربری عکس پسرشو گذاشته بود پروفایل
یکی ریپلایش کرد و گفت وردار این عکسو خیلی زشت و ترسناکه
من اینطور بودم😵😵
حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
همون عینکی ولی فقط یه لحظه دیدم چون سرم تیر کشید خوش قلب و نازی اشکی توی سرنوشتت ندیدم همش خوشی و شا ...
توروخدا درخاستمو قبول کن بقدان ی دونه میپرسمممم لطفا
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡
میرسی شک نکن فقط چیزایی که گفتم عمل کن تمرکز و پشتکار روی هدفت مشورت و کمک والدینت
محمد ک الان دیگه تقریبا نامزدیم چیز بدی درباره میشنوه؟؟
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡