2777
2789

سلام لطفا اگه مادرید و تجربه دارید کمکم کنید 

بچه اولمه تجربه ندارم خیلی هم نگرانم و استرس دارم

پسرم ۷کیلو ۸۰۰ تقریبا وزنشه یه سالشه و وزن تولد ۲۸۵۰ بوده 

بعد ۴ یا ۵ ماه پیش دوتا دندون در آورد دیگه در نیاورد یعنی الان ۲ تا دندون داره 

راه افتاده ولی خودش پا نمیشه راه بره دستشا میگیره ب کمکی و بلند میشه ولی مستقل راه میره 

البته خودش یاد گرفته بود پاشه ولی وقتی واکسن ۶ و ۱ سالکی رو باهم زدیم دیگه ازون موقع زیاد تلاش نمیکنه خودش پاشه بیشتر دستشو میگیره ب جایی و پا میشه 

غذا هم باید حتما سرگرم باشه تا بخوره وگرنه نمیخوره 

الان با این چیزایی ک گفتم نگران باشم 

مثلا نگران دندوناش ک کمه یا اینکه خودش پا نمیشه؟

ولی خودش مستقل راه میره یا نگران وزنش؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وزنش کمه. چکاپ یکسالگیشم انجام بدید

چطور واکسن ۶ماه و ۱ سالگی رو باهم براتون زدن؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
انجام دادم دکتر گفت اوکیه دکتر میگه از اول کوچولو بوده الانم همینه

یه دکتر دیگه ببر

من بچه های زیادی رو میشناسم زیر ۳ کیلو بدنیا اومدن ولی رشدشون خوب بوده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

منم بچه اولمه از دکتر سوال کردم گفت تا۱۳ماهگی یه دندون داشته باشه نرماله ،دختر من تقریبا ۱۶ ماهشه مثل پسرشما راه میره یعنی خودش نمیتونه بلندشه از یه چیزی میگیره بلند میشه ومستقل راه میره اینم نرماله فقط وزنش یه کم کمه که اونم خیلی بچه هادیدم که اینجورین سعی کن شیر بیشتر بدی و کره توغذاهاش استفاده کن ،غذا نخوردنشم نرماله دختر منم همینطوره وخیلی ازبچه های دیگه که دیدم