2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8474 بازدید | 195 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو نمیشه فهمید مردی که تجربه کنه بازم انجام میده ولی اینبار ماهر تر پنهون کار تر میشه و تو رو هم م ...

من الان رمز گوشی همسرمو. دارم شبا هم میذاره رو میز مبخوابه اما اصلا نمیرم سمتش نمیخوام فکر کنه کنترل گرم هم برا آرامش اعصاب خودم اما بهش اجازه هم نمبدم کوشی رو پنهان کنه یا رمزشو به من نگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بعضی وقتا فرصت دادن اشتباهه محضه چون یاد گرفته چطور با پنبه سر ببره کسی بویی نبره

آینده مشخص میکنه شایدم واقعا سرش به سنگ خورده باشه من مجاز دونستم یه فرصت بهش بدم تا خودم پشیمون نشم اگر از اون فرصت بد استفاده کرده اون وقت میرم پشتمم نگاه نمیکنم واقعا برا رفتن وقت هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوشبخت و خوشبخت تر باشین ان شاءالله.. ببخشید اگه ناراحت نمیشین از همسرت پرسیدی انگیزه اش چی بوده از ...

ممنون عزبزم همون اولا پرسیدم که گفت کمبود محبت نمی‌دونم راست گفت یا دروغ اما میدونم همسرم واقعا کمبود محبت داره 

برا من نمونش پیش اومد با این ک برعکس بود ..من اشتباه کردم اون بخشید و موند الان چند ساله میگذره زندگ ...

خداروشکر دم همسرت هم گرم  دل بزرگی داره قدرشو بد‌ون

امیدوارم که خوشبخت و پایدار باشید همینکه خدا بهت یک روحیه خوب داده ارزشش خیلی بالاست حداقل یک خانم ض ...

ممنون گلم خداروشکر خدا هر مصیبتی سرراهت بذاره صبرش هم بهت میده 

دقیقا دقیقا دقیقا منم همین تجربه رو داشتم انگار حرفای منو نوشتی

خدارو شکر عزبزم برات خوشحالم 

خداروشکر اسی😍❤️اما من معتقدم وقتی یبار دلش میاد دلتو بشکنه و خیانت کنه دیگه راه بخششی نداره :)

درسته من راستش آدم احساساتی نیستم منطقی تصمیم می‌گیرم بخوام اینطور فکر کنم حرف شما عین حقیقت هست بله خب یه رمانی با اینکه اخلاقش هیچ تغییری نکرده بود کم نمیذاشت اما همزمان با یکی دیگه هم بوده من واقعا این چیزارو میدونم 

بخوام با احساساتم تصمیم بگیرم بله باید جدا میشدم اما منطقم گفت این رندگی ارزش داره بهش فرصت بدی 

تو چشمای شوهر خر منم بود اونم یک سال اول بعد پررو میشن که مگه چیکار کردم قتل هم بخشش داره فلان ولی ا ...

همسرم من اصلا تا میام حرفشو بزنم میگه هیچی نگو اصلا نمیخواد کلامی درموردش حرف بزنیم 

بنظرمن خیانت حد و اندازه‌ش خیلی مهمه خیانت جن‌سی رو نباید بخشیدالبته ک من مجردم

اون دیگه قابل بخشش نیست چون واقعا یه جور عادت میشه براشون نمیتونن ترک کنن

عزیزم چه دردی کشیدی💔بابای منم یادمه بچه بودم به مامانم خیانت میکردیمدت خوب شدبعد بدتر شد،تازه قبح و ...

خدا به مادرتون آرامش و صبر بده 

اره واقعا خیلیاشون هم دوباره میرن سمتش فکر کنم اونایی که رابطه جنسی رو تجربه می‌کنن بیشتر میرن سمتش چون اون مزه از دهنشون بیرون نمیره به قولی میگن حروم شیرین تره 

ماهم یه توصیه میکنیم خواهرانه نه کینه توزانهاینکه شما این احساس رو داری که خودت مهم تر از بقیه هستی ...

بله من. دقیقا عین توصیفاتی که کردی هستم من از روانشناس یاد نگرفتم واقعا. ذاتم این هست شایدم واقعا منم مقصر بودم تو این جریان 

بله همسرم میدونه اگر بی پول بود من صددرصد جدا میشدم  اصل هم همین هست مردی که چنین خبطی میکنه باید حداقل یه اپشن بزرگ مثل پول. داشته باشه که بتونی انگیزه بگیری برا موندن تو اون رندگی حالا همسر من هم وضعش بد نبست اما اخلاقش خوبه 

درکل شخصیت من اینطور هست اما منم بهتر شدم حتی خونه داریم بهتر شده 

من مجردم شاید نتونم حرفای شمارو درک کنم اما خیانت خط قرمز منه چه جنسی چه پیام اون آدم دیگ برا من مرد ...

باورت میشه منم نا همین بکسال پبش میگفتم خیانت کنه فقط طلاق اما بری وسط ماجرا میبینی به حرف راحته 

انشالا هیچ وقت تجربه نکنی عزیزم ❤️