2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7917 بازدید | 195 پست

حالا یکی میاد الان میگه عزت نفس.نداشتی موندی اما موندم چون میدونم آینده خوبی تو این زندگی خواهم داشت میدونم با وجود خیانت هنوزم خلیا تو خوبی به گرد ‌پای همسرم نمیرسن من هیچ وقت نمیبخشمش بد کرد نامردی در حق منو دخترش اما به نظرم قرار نبست با یه اشتباه کل خوبی های یه نفرو ندید گرفت من مردایی میبینم خیانت نکردن اما به قدری بد هستن میگم خداروشکر همسر من این اخلاق هارو نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم که خوشبخت و پایدار باشید همینکه خدا بهت یک روحیه خوب داده ارزشش خیلی بالاست 

حداقل یک خانم ضعیف نیستی خیلی آروم و سنجیده رفتار می‌کنی خوش باش دنیا را هر طور بگیری همون‌طور میگذره برات 🌸🌸🌸

همه چی که پول نیست رفاه نیست یه زخم رو قلب ادم ه که هر سال بدتر میشه

والا هر کار کنی هم یادت نمیره همیشه تا آخر عمر تو ذهنته و نمیتونی دوسش داشته باشی

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یه فرصت برابر با ماهرشدن زیرک شدن مرد ه

بهش فکر نمیکنم تا ببینم آینده چی پیش میاد تو چشمای همسرم پشیمونی رو میبینم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

دقیقا دقیقا دقیقا منم همین تجربه رو داشتم انگار حرفای منو نوشتی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بهش فکر نمیکنم تا ببینم آینده چی پیش میاد تو چشمای همسرم پشیمونی رو میبینم

تو چشمای شوهر خر منم بود 

اونم یک سال اول بعد پررو میشن که مگه چیکار کردم قتل هم بخشش داره فلان 

ولی اون اعتماد بنفس عزت نفس که ازم گرفته اون زخم که به من زده با هزاران رفاه هم درست نمیشه 

من راضی م برم پانسیون بخوابم کارگری کنم ولی روحم اروم باشه 

بنظرمن خیانت حد و اندازه‌ش خیلی مهمه 

خیانت جن‌سی رو نباید بخشید

البته ک من مجردم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

الان شوهر من گیر داده بخاری ببره بده به یکی اسمشم نمیگه با اون سابقه درخشانش

الان این وقت شب؟

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...