2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8090 بازدید | 195 پست
به مرور همه اینا درست میشه من یکبار رفتم روانپزشک بهم قرص داد دیگه قرص هارو ادامه ندادم اما انگار آث ...

پس خوبه خداروشکر

انشالله که قدرتو بدونه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه ادم شکاک میشهدیگه اعتماد نمیتونی کنی و هی چکش میکنی

نه 

ذهنیت خودت رو تغییر بده 

بگو اگر قراره زندگی کنیم اون خودش نباید بخواد خیانت دوباره ای کنه 

چک کردن شما که فایده نداره 

اون خودش نباید بخواد پس چک نکن اگر کاری هم کنه خداد خودش بهت نشون میده 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
شاید خودم چی هستم؟تصمیم زندگیته تاپیک نزن تاپیک زدی جنبه ببر بالا

شما کاربر رو تگ کردی گفتی کسی که چیزی نباشه بعید میدونم بهتر حرف بزنه کسی که چیزی نباشه توهین نیست ؟؟؟؟؟ 

انفاقا جنبه من خیلی بالا هست تا وقتی تو هین نکنن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه ذهنیت خودت رو تغییر بده بگو اگر قراره زندگی کنیم اون خودش نباید بخواد خیانت دوباره ای کنه چک کردن ...

دقیقا منم دلم از این قرص هست که خدا بخواد همچین رسوا میکنه انگشت به دهن میمونی سر جریان منم همین شد به طور معجزه اسایی من همه چیو متوجه شدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا منم دلم از این قرص هست که خدا بخواد همچین رسوا میکنه انگشت به دهن میمونی سر جریان منم همین شد ...

منم خبر نداشتم اصلا شک هم نکرده بودم بی خبر از همه جا 

خدا دستش رو کرد 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
استارتر شما تو زندگی پول برات خیلی مهمه و این باعث شده راحتتر با خیانت شوهرت کنار بیای.

اره قبول دارم 

اگر پول نداشت راحت تر میتونستم تصمیم بگیرم ابن علاوه بر پول اخلاق خوبم زیاده داره فقط پول نیست مثلا اینکه حسابی خرج من میکنه خسیس نبست درمقابل من صبور هست دوهفته غذا درست نکنم چیزی نمیگه خونه مرتب نکنم حرفی نمیزنه شبا هرجور شده مارو میبره بیرون میگردونه 

مرد بی خیالی نیست به فکر آینده و پیشرفت هست 

اینا برام ارزش داره 

منم خبر نداشتم اصلا شک هم نکرده بودم بی خبر از همه جا خدا دستش رو کرد

برا من پازل یه جوری چیده شد همه چیو متوجه بشم اول که خودم یکم شک کردم بعدم که کلا همه چی رو شد اون شبی که فهمیدم وفات حضرت فاطمه زهرا بود خودش کمک کرد 

منم دوسال گذشتیادم نمیره اصلا و همیشه مثل یه زخم باهامه و هیچوقت زندگیم مثل قبل نمیشه فقط بخاطر بچم ...

دوسال که چیزی نبست تا ابد هم از یادت نمیره من کاهی شده وسط یه مهمونی یا مسافرت یادش افتادم اون لحظه همه چی برام تاریک شده

اما هرچی بگذره مرد هم کمک کنه که دوباره بهش اعتماد کنی برات کمرنگ و کمرنگ تر میشه اما هیچ وقت پاک نمیشه

وقتی مردی پول داره اخلاق داره علاقه داره احترام‌ داره و یه خطایی کرده جا واسه فرصت دادن هم داره

خطای بزرگی هست اما جا داره برا ده سال محبت و خوبی یک فرصت داد 

شاید خودم چی هستم؟تصمیم زندگیته تاپیک نزن تاپیک زدی جنبه ببر بالا

نیل بیخیال شو 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

نیل بیخیال شو

بیخیال شدم نمیفهمه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بیخیال شدم نمیفهمه

😂🤦🏼‍♀️

بیا تاپیک من

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚