2777
2789
عنوان

خانومای باردار ک ماهای اولتونه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 161 پست
منم دلم نمیخواس همه اینجورن من یاد عذا میوفتادم حالم بد میشد ولی عزیزم باید بخوری ...بعد چیزیم دلت ب ...

جدی اگ نخورم چی میش 

اخه همسایم خیلی گرفتاره دلم نمیاد بهش بگم دلم ازون شیر برنجاش میخاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا از بیرون بگیر یا بگو کسی بپزه برات بیاره عادیه منم نمیتونم دستپخت خودمو بخورم 😑😑😑😑

طفلی مامانم یسره غذا میپزه میرم اونجا 

ولی خب من دائم الگشنم 😄

من عاشقشممیمیرم برا گوجه و نمکاصن یه ترکیب بهشتیه🤤🤤🤤

میوه مورد علاقه من از دوران کودکی گوجه و نمک😄 ولی لامصب اسید خالص تولید می‌کنه تو معده

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میوه مورد علاقه من از دوران کودکی گوجه و نمک😄 ولی لامصب اسید خالص تولید می‌کنه تو معده

شما ک بارداری گوجه و نمک نخوری یه وقت که مث الان من دست و پات ورم میکنه 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

ما یه ماست محلی داریم به اسم اسپارینی این منو زنده نگه داشته تا الانهم یکم شوره هم ترشخیلی جلو حالت ...

اره باید بگم فردا شوهرم ماست محلی بخره ما میگیم ماست چکیده اتفاقا مامانم بنده خدا سرشب چندبار گفت بهم فراموش کرذم

تهوعتون زیاد نیس؟

دو روزه خوب شدم انگار کاش همینطور بمونه برنگرده😭یه بار دود کباب اومد تو خونه اینقدر عوق زدم نزدیک بود معدم رو بالا بیارم خیلی داغون بودم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه تموم شد هوسام ولی تهوعم همچنان سر جاشهیه عطسه یا یه سرفه بالا میارمتو این هیری ویری سرما هم خور ...

الهی بگرذم درکت مبکنم پس تنها نیستم منم هربار عطسه میکنم مرگمه یا سرفه فک میکردم فقط من اینقدر بده حالم