2777
2789
عنوان

خانومای باردار ک ماهای اولتونه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ نه چند وقتیه نخوردم

اره عزیزم من تا چهار ماهگی حتی ابم میخوردم بالا میاوردم از زور گرسنگی جیغ میکشیدم دیگ فقط میتونم خیار گوجه  نمک بزنم بخورم الان هفت ماهمه انگشتای دست و پام ورم داره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

دو روزه خوب شدم انگار کاش همینطور بمونه برنگرده😭یه بار دود کباب اومد تو خونه اینقدر عوق زدم نزدیک ب ...

الهی ک هیچوقت برنگرده مزخرفترین حال دنیاس یعنی حاضرم هر دردی رو تحمل کنم ولی این تهوعم تموم بشه دیگ گریم گرفته ازین حال

من دیگه هیچی ندارم بخورم خب🥺🥲خطر داره برا نینی؟

خیار گوجه اگ منظورته بدون نمک با نون بخور نمکو حذف کن ضررش برا نی نیو نمیدونم خودت اذیت میشی من امروز دیگ النگو و انگشترم رو شوهرم با انبردست شکست که دراومد 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶