2777
2789
عنوان

خانومای باردار ک ماهای اولتونه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 161 پست
اخه دلم هیچی نمیخاد برا خوردن ب هرچی فکر میکنم چندشم میش بعد به چیزایی میخام ک اصلا ممکن نیس مثلا به ...

منم دلم نمیخواس همه اینجورن من یاد عذا میوفتادم حالم بد میشد ولی عزیزم باید بخوری ...بعد چیزیم دلت بخواد نخوری خیلی ضرر دارها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمی هم داشتی ؟ خودمم نظرم اینه پس فردا بی بی چک بزنمولی اخه اصلا سابقه تاخیر نداشتم همیشه جلو میف ...

نه علائم نداشتم وقتی بیبی چک زدم بچم پنج هفته بود ولی دیگ بعد پنج هفته شروع شد تهوعو تمام بدبختیام

خیلی سخته ک از همه چیز بدت بیاد و نتونی بخوری فقط غذاهای شور دوس دارم از غذای خودمم بدم میاد دستپخت ...

یا از بیرون بگیر یا بگو کسی بپزه برات بیاره 

عادیه منم نمیتونم دستپخت خودمو بخورم 😑😑😑😑

لطفا لایک نکنید❤

من ۱۶ هفته امولی از مشکلات معده ام عاصی شدممنم همینجوری بودم یه چیز که میخوردم دیگه نمیتونستم بخورمش ...

کاش منم از کیکو شیزینی اینقدر متنفر نمیشدم گزینه خوبیه برا ابنک ضعف نکنی 

منم معدم خیلی داغونه همینطور رودم خیلی اذیتم

ب دکتر زنان بگو اول ببین اصن مشکلی نداره ؟ اگ بیرون روی زیاد داشته باشی خطرناکه بعد برو پیش دکتر داخ ...

بیرون روی ندارم فقط درد زیادی میگیره و ول میکنه 

اسی ببین به چی ویارت کمتره اونو بخورمیگن سیرابی تهوع رو کمتر میکنه قرص دمیترون هم میتونی بخوری محازه ...

قرصو میخورم گاهی حتی روزی سه تا 

غذاها و خوراکیای شور دوس دارم فقط از همه چی بدم اومده 

ای خدا خیلی گشنمه 😭😭😭

بیرون روی ندارم فقط درد زیادی میگیره و ول میکنه

بازم میگم حتما اطلاع بده الکی نگیر 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کاش منم از کیکو شیزینی اینقدر متنفر نمیشدم گزینه خوبیه برا ابنک ضعف نکنی منم معدم خیلی داغونه همینطو ...

ما یه ماست محلی داریم به اسم اسپار

ینی این منو زنده نگه داشته تا الان

هم یکم شوره هم ترش

خیلی جلو حالت تهوعمو میگرفت نمیدونم چجوری

ولی همون یا با نون میخوردم یا خالی خالی

کاش دسترسی داشتی امتحان میکردی به نظرم حالتو خوب کنه چون مث منه حالتات

الهیییمیفهمم چی میگیمنم دلم حلوا عربی زنداییمو میخواست ولی روم نمیشد بگم🥺🥲

خب اونک فامیله بگو بپزه برات 

من اگ همسایم زندگی ارومی داشت بهش میگفتم اخه خودشم قسم داد هرچی خاستم بهش بگم ولی بنده خدا خیلی گرفتاره دلم نمیاد اذیتش کنم

یه قابلمه شیر برنج درست کن البته بهتره شکر نریزی برای جلوگیری از دیابت بارداری،از همون کاسه کاسه بخو ...

اخه من شیربرنجام خوشمزه نمیش همسایمون دستش خیلی خوشمزس 🤤

خب اونک فامیله بگو بپزه برات من اگ همسایم زندگی ارومی داشت بهش میگفتم اخه خودشم قسم داد هرچی خاستم ب ...

دیگه تموم شد هوسام ولی تهوعم همچنان سر جاشه

یه عطسه یا یه سرفه بالا میارم

تو این هیری ویری سرما هم خوردم....💃