2777
2789
عنوان

دعوای من و مادر شوهرم و اذیت های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 54 پست

ببین برات مهم نباشه به شوهرت بگو خودت که شنیدی مادرعزیزو با ادبت چه فحشی به من داد تاوقتی معذرت خواهی نکنه دیگه پامو نمیذارم توی خراب شده شون. گوره مرگش بگو میخوای طلاق بگیرم خودت بیازن پسرت شو .اخه بشر اینقد پر رووحسود وعقده ای. اصلا تاوقتی باعزت واحترام والتماس دعوتت نکردن نروسمتشون وسرسنگین باش. قرارنیس توهین بشنوی وزیرسبیلی ردکنی ،هرکسی دختره بابای خودشه وعزت واحترام داره قرارنیس چون ننه شوهرته حرف مفت بزنه وتوسکوت کنی دفعه بعدم اگه فحشت دادبگو الاغ تویی واون که توروپس انداخته 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خدا الان منم همینو میگم میگم انقد بی غیرتی که منو فروختی به اونا

این مدل دیالوگ با همسرت اشتباهه امیدوارم واقعا اینو نگفته باشی ولی مطمئن باش بخوای بین شوهرت و خانوادش قرار بگیری، اول تو ضرر می‌کنی.

سعی کن طوری رفتار کنی که بالاتر از وضعیت باشی یعنی خودتو بالاتر از این بگیر که برای شوهرت بخوای با مادرش بجنگی، بیشتر به فکر خودت باش.

نمیدونم حتی سیاست ندارم چیکار کنم 

مادر شوهر منم یبار امتحان داشتم نتونستم طولانی برم بعدا برگشت گف به وشهرم چرا نیومدی گف فلانی امتحان داشت گف تنها میومدی فلان بغشم گرفت هیچی نتونستم بگم... شوهرم فقط اخر شبا میاد خونه🙁

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من بودم نمیرفتم به شوهرمم میگفتم نمیخوام بینتون قرار بگیرم در ضمن به خودم و خونوادم الاغ گفته پس نرم سنگینترم.... اون قیافه میگیره تو محل نده معمولی زمدگی کن. بنظرم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مادرشوهرت دنبال بهونه بوده و بیشعوره کلا الان من بیشتر از شوهرت حرصم گرفت بهش بگو خودت اونروز گفتی نه نریم خونشون خودت رفتی دعوا خودت رفتی اشتی هر توهینی بهم کردن نادیده گرفتی الان تو شدی خوبه من ادم بده بگو شماها دیگه چه نامردایی هستین