2777
2789
عنوان

دعوای من و مادر شوهرم و اذیت های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چکار کنم که همش فکرم رو مشغول میکنن.هر چی نفس عمیق میکشم ذهنمو خالی میکنم باز میان تو سرم

چون پر و بال میدی ب این فکرا عروس ما الان یکسال قطع رابطس بی دلیل نمیاد بره والا ما حتی بهش زنگ هم نزدیم اهمیت ندادیم اونم اهمبت نمیده 

😅😅مادرشوهر اسی از اون دریده هاستجلوی این سبک ادما عین‌خو‌شون نباشی میخرونت

الهی بمیره از دستش راحت بشم میدونی بهم چی میگه

میگه حواست باشه تازه عروسی کردی تنها اینور اونور نری پدرشوهرت میاد تعقیبت می‌کنه ببینه کجا میری در صورتی که پدر شوهرم از این کارا نمیکنه مادر شوهرم از خودش میگه همیشه اینارو 

چون پر و بال میدی ب این فکرا عروس ما الان یکسال قطع رابطس بی دلیل نمیاد بره والا ما حتی بهش زنگ هم ن ...

یه جاری دارم از دست اون کلافه م.حسوده خیلی.من به خونه داری و دکوراسیون علاقه دارم .مدتی فکر میکنم یه ایده خوب به ذهنم میرسه و عملی ش میکنم.خدا می‌دونه.امشب بیان خونمون فردا همون رو تو خونه ش اجرا کرده

یه جاری دارم از دست اون کلافه م.حسوده خیلی.من به خونه داری و دکوراسیون علاقه دارم .مدتی فکر میکنم یه ...

واویلا منم خواهر شوهر احمقم رو مخه والا از همجا قط رابطه کردم باهاش