2777
2789
عنوان

دعوای من و مادر شوهرم و اذیت های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا کاری ندارم شوهرت توسط مادرت پر شده بود یانه فقط تعجبم از اینه چه جوری الان این وسط شوهرت تورو مقصر میدونه خودش گفت نریم اینو یکی به من حالی کنه 

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

اصلا کاری ندارم شوهرت توسط مادرت پر شده بود یانه فقط تعجبم از اینه چه جوری الان این وسط شوهرت تورو م ...

به خدا الان منم همینو میگم میگم انقد بی غیرتی که منو فروختی به اونا 

امروز خوب بودیم با هم ولی رفته خونه منش اومده با من حرف نمیزنه

خودت هی حرف بزن و یه چیزی تعریف کن

به روی خودت نیار که اخم کرده و بگو فک کنم از کار خسته شدی

کلا خودتو بزن به مظلوم نمایی، چون تو رو بد کردن

اونا ازونور دارن نقشه میریزن ، تو نباید بیکار بمونی

زندگیتو نگه دار

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

عزیزم منم با مادرشوهرم قهرم... یه چیزی تو مایه های شما اگه حوصله داشتی تاپیک مادر شوهر هست بخون ببین خانواده همسر یه وقتا خعلی پر رو هستن و بنظر من در این حد کوتاه اومدن کار درستی نیست چون کسی متوجه خوبی تو نمیشه و همه رو وظیفه میدونن... این تجربه منم... برا همسرت هم با مشاور مشورت کن بنظرم تو یه تایم مناسب مرور بحث خوبه... تا برا همسرت هم یاد اور بشه اشتباهات مادرش... فقط یادت باشه حریم خط قرمزت باشه یعنی حریم زندگیتو حفظ کن 

بچه ها من آشتی نکنم باهاشون شوهرم تو خونه عذابم میده

عزیزم می‌خوام از تجربه خودم بهت بگم که پنج سال درگیر بازی‌های این‌چنینی خانواده همسرم بودم.

خودتو دوست داشته باش

خودتو دوس داشته باش

خودتو دوس داشته باش

و به خودت احترام بزار

وقتی می‌دونی حق با توه نزار اخم و تخم شوهرت روانت رو بهم بریزه

خودتو مشغول کاری کن که زیاد فکر نکنی بهشون

اگرم بحثش پیش اومد خیلی جدی و مسلط به خودت بدون گریه و اه و ناله بگو من مقصر نبودم، دلمم نسبت به شما و خانوادت پاک بوده، حالا اگه دوست دارید با من بازی کنید، بدونید من اهل بازی نیستم و درگیر داستانای پیش پا افتاده نمی‌شم!

البته که این چیزیه که به ذهن من میرسه ولی هرکس خوذش بهتر از دیگران می‌دونه از چه کلماتی برای بیان وضعیت و کمک به خودش استفاده کنه.

مادرشوهرم دنبال یه بهونه بوده که با تو رفت و آمد نکنه توام بیخیالش شو و انقدر خودتو کوچیک نکن سعی نکن خودت و بهشون ثابت کنی دوم اینکه اصلا به شوهرت اصرار نکن بیاد خونه بابات خودت تنها برو اگرم پدر مادرت پرسیدن بگو من نمیرم خونه ننش اونم نمیاد تمام