2777
2789
عنوان

بیاین ببینین شوهرم چیا پیام داده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 44 پست
اسی اگه زلرله میشد چی، اگه برق میرفت میترسید چی،خدانکرده اگه چیزی توپریز میکرد چی، اگه خدانکرده غذا ...

اره به این فکر نکرده بودم برق بره یا خودم طوریم بشه خاک تو سرم ولی خداروشکر بخیر گذشته اینبار کاش شوهرم نمیفهمید دیگه خودم این کار نمیکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جا خوندم مادر دوتا بچه 7وسه سالهفکر کنم تنها میزاره خواب بودن صبح میره ورزش وقتی برمیگرده میبینه اتش نشانی اومده 

طبقه بالاشون اتیش میگیره این بچه ها از ترس دود و بو و سر صدا کز کرده بودن تو اتاق و کسی ازشون خبر نداشته. 

من خودم دخترم 5سالشه شده بود تنها میزاشتم میرفتم مغازه که دو تا خونه فاصله س بعد یه مدت دیدم یه ماشین مشکوک تو کوچمونه و همسایه ها متوجه شدن که این بپا محله و دزد بوده نمیدونی من چه حالی شدم گفتم اگر این میدیدم من میرم بیرون میرفت تو خونه و بچم تنها بود چی میشد.... 

خداروشکر که بخیر گذشته هم برای شما هم برای من 

دیگه تنهاش نزار فردا ک حال هردوتون خوبه به همسرت بگو درست گفتی اشتباه کردم دیگه تنهاش نمیزارم 

نه دیگه هرگز تنهاش نمیزارم خیلی ناراحتم آخه دخترم داشت غذا میخوردم رسیدم اصلا نترسیده بود ولی شوهرم ...

احتمالا شوهرتم ترسیده اتفاقی برا بچه بیوفته بخاطر همون این پیامارو داده

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
کار شما از عمد نبوده کهشوهرت چرا اینجوری حرف میزنخ همیشه اینجوریه؟

نه باورت میشه اولین باره اینجوری فحش داد تو این ۶سال که باهاش زندگی کردم اولین باره فردا یه قضیه ای داریم فکرکنم بخاطر اون

نه باورت میشه اولین باره اینجوری فحش داد تو این ۶سال که باهاش زندگی کردم اولین باره فردا یه قضیه ای ...

اها

یعنی دلش از یجای دیگه پر بود؟؟

بنظرم قهر کن یا بکو پیاماش ناراحت کننده بود🙁

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
زنگ زد بهم گفت فکرکردم بچه خابیده مگه نگفتی رفتی بیرون دیگه فهمیو

بچه خواب باشه بری بیرون ک بدتره یهو بیدارشه ببینه تنها وحشت میکنه

شوهرتم خیلی بی تربیته درسته اشتباه کردی ولی حق نداره اینجوری حرف بزنه 

اهایعنی دلش از یجای دیگه پر بود؟؟بنظرم قهر کن یا بکو پیاماش ناراحت کننده بود🙁

اره این کو ن ش گوهیه وقتی تو خونه هست همش سر به سر بچه میزاره حالا یهو نگران شده که چرا بچرو تنها گزاشتن درصورتی که حواسم بوده