2777
2789
عنوان

بیاین ببینین شوهرم چیا پیام داده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 44 پست

خانوم عزیز من اینجا بخاطر این کارت خیلی حرص خوردم و عصبی شدم

میدونم مادرشی و از همه بیشتر دوسش داری و قطعا فکر کردی چیزی نمیشه ولی خواهشا حتی برای 1 دقیقه هم تنهاش نذار 3 سال خیلی کوچیکه خدای نکرده ممکنه هزارتا بلا سر خودش بیاره بعدا خودت داغون میشی بلا هم یه لحظه اس ربطی نداره 5 دقیقه تنهاش بذاری یا 5 ساعت 

میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه غلطی کردم حالم خیلی بده یا اینکه مواظبش بودم ولی الان ترس افتاد بجونم

اشکال نداره حالا ...دیگه این کارو نکن به همسرت این اطمینان رو بده که این اتفاق دیگه نمیوفته

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

اسی اگه زلرله میشد چی، اگه برق میرفت میترسید چی،خدانکرده اگه چیزی توپریز میکرد چی، اگه خدانکرده غذا میپرید تو گلوش چی، اگه خدانکرده واسه خودت تو خیابون مشکلی پیش میومد نمیتونستی بری خونه چی 

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

اشکال نداره حالا ...دیگه این کارو نکن به همسرت این اطمینان رو بده که این اتفاق دیگه نمیوفته

نه دیگه هرگز تنهاش نمیزارم خیلی ناراحتم آخه دخترم داشت غذا میخوردم رسیدم اصلا نترسیده بود ولی شوهرم کلی فحش داد بهم