2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183561 بازدید | 1283 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خودم سوپ برای شام میپزم اما مثلا ساعت ۹ میخوریم ساعت ۱۲ میخوابیمولی مادرشوهرم خودش گفت من اینو ع ...

اصلا هرچی خوردی اون موقع گشنه ات شده 

والا وقتی بهت حمله  کرد باید هم با تمام توانت جیغ میزدی و همسایه ها رو میریختی در خونه هم با هرچی زورت میرسه میزدی . الانم اشتباه میکنی توی اون خونه ای . دستی که بلند شد اون دیگه مرد نیست یه حیوون کثیف و وحشیه 

انگارهمه فقط به ادمهایی که خودشونو میگیرن احترام میذارن جایی میرید خواهربرادری کنارهم بشینید همدیگر ...

بله درست میفرمایید،ولی دور برمون شده پر از آدمای پولدار و طلا دار منظورم از طلا بلوچی رو دیدی چطوری طلاهای خارجی سنگین میپوشن اون مدلی،ماشینای خارجی عملاً زیبایی همش خوشگلی و سفیدی دارن و خونه های شیک و وسایل خیلی قیمتی مثل قصر.فامیل شوهرم اینجورین،ولی ما چی یه خانواده ی زجر کشیده فقیر اصلا هم قیافه ای نداریم نه طلای نه لباسی نه خونه ی درستی نه خونوادم پولدارن نه خواهر برادرام تو خانواده ی شوهرم فقط شوهر من گشنه گداست همیشه دستش درازه بقیه ملیارد تیلیاردن،از بچگی همش تو خونمون جنگ دعوا بزن بکش همیشه مردوم میومدن نگاهمون انگار سیرک بود خواهر برادرم همه پیر شدن افسردگی دارن سرشون سفید هیچکس نگرفتشون.

چه قشنگ نوشتی درست من و خواهرام اینجور هستیم بیش از حد مهربون و به همه احترام میزاریم چه دشمن باشه چ ...

دقیقا همینطوره منم همیشه میکفتم نمیخوام شبیه اونا باشم 

ولی باخانواده همسر فقط به احترام و احوال گیری باروی خوش اکتفا کنیم من تصمیم گرفتم دیگه باهاشون شوخی نکنم یکی هم چیزی بگه ناراحت بشم چندلحظه توسکوت بهش زل میزنم 

شاید بگن خودشومیگیره ولی کم کم حد خودشونو میفهمن اگرقرار به احترام باشه بایداول به خودمون احترام بذاریم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بله درست میفرمایید،ولی دور برمون شده پر از آدمای پولدار و طلا دار منظورم از طلا بلوچی رو دیدی چطوری ...

اکثرادمهای پولدار بقیه رو بی هیچی حساب نمیکنن وقتی ادم خودش زندگی ساده داره بین پولدارابودن خیلی سخته 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اکثرادمهای پولدار بقیه رو بی هیچی حساب نمیکنن وقتی ادم خودش زندگی ساده داره بین پولدارابودن خیلی سخت ...

آره خیلی بده من اصلا بین این پولدار آدم حساب نمیام،شوهرم نه میاد از این شهر بریم که آبروم بیشتر حفظ شه افسردگی گرفتم بخدا،نه هم طلاقم میده برم با بچهام لاقل گدایی ولی اینجا موندن ک همه چی به زیبایی و دارایی انسان بودن برای کسی ملاک نیست.طلا پرستای بیفرهنگ

جم بستم و گفتم ما ....چون من و خواهرم جاری هم هستیم

جاری هستید که خیلی خوبه خودتون باهم متحدباشید از همدیگع تعریف کنید همدیگتونو تحسین کنید پشت هم باشید شما باهم خوب و‌مهربون باشید احترامتونم پیش بقیه بیشترمیشه کسی چیزی گف ناراحت شدید به هیچ وجه نخندید 

آره خیلی بده من اصلا بین این پولدار آدم حساب نمیام،شوهرم نه میاد از این شهر بریم که آبروم بیشتر حفظ ...

امام جعفر صادق علیه‌‏السلام: 

(در روز قـیـامت) خـداوند، جـلّ ثناؤه، همچنان که برادری از برادرش پوزش می‌‏خواهد، از بنده مؤمن نیازمند خود در دنیا،  عذر می‏‌خواهد و می‏‌فرماید: به عزّت و جلالم سوگند که من تو را در دنیا از سر خواریت نزد من، محتاج نکردم. اکنون این سرپوش را بردار و ببین به جای دنیا به تو چه داده‏‌ام.

او سرپوش را بردارد و گوید: با این عوضی که به من دادی مرا چه زیان اگر آنچه را در دنیا از من گرفتی.

متن حدیث:

الإمامُ الصّادقُ علیه‌‏السلام:

إنّ اللّه‏َ جلَّ ثناؤهُ لَیَعتَذِرُ إلی عَبدِهِ المؤمنِ الُمحْوِجِ فی الدنیا کما یَعتَذِرُ الأخُ إلی أخیهِ، فیَقولُ: و عِزَّتی و جَلالی، ما أحوَجتُکَ فی الدنیا مِن هَوانٍ کانَ بِکَ عَلَیَّ، فارفَعْ هذا السَّجْفَ فانظُرْ إلی ما عَوَّضتُکَ مِن الدنیا. قالَ: فَیَرفَعُ فیَقولُ: ما ضَرَّنی ما مَنَعتَنی مع ما عَوَّضتَنی؟

امام جعفر صادق علیه‌‏السلام: (در روز قـیـامت) خـداوند، جـلّ ثناؤه، همچنان که برادری از برادرش پوزش م ...

خداهمه چیر رو میبینه و جبران میکنه ان شالله اینده زیبایی برای خودت و بچه هات  دذانتظارتون باشه

استارتر جان ببخشید که تو تاپیک شما چندنفررباهم گپ زدیم 

ان شالله بزودی مشکلت حل بشه دلت شادبشه

امام جعفر صادق علیه‌‏السلام: (در روز قـیـامت) خـداوند، جـلّ ثناؤه، همچنان که برادری از برادرش پوزش م ...

خخخخ،گمون نکنم با اینهمه گناه دروغ تهمت غیبت حق الناس ،بهشتی براین من مُزیّن شده باشه،همونجا هم خانواده ی ما رو سیاه هفت عالمند،