2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183562 بازدید | 1283 پست
من ریزم جلوی شوهرم،قبلا چندبار وقتی کتکم زده منم زدم منو زیر پاهاش گذاشته زده،من واقعا زورم بهش نمیر ...

چرا نمیری ازین زندگی . هنوز ۲۰ سالته هر روز داری کتک میخوری . شوهرت که هیچوقت آدم نمیشه . یه بچه رو هم این وسط بیچاره میکنین.

خدایا شکرت❤

فقط اینو میدونم که فعلا نباید بچه دار بشی...تورو خدا پای یه طفل معصوم رو نکش وسط...اول زندگیت رو‌درست کن اگر درست نشد جمعش کن..طلاق بگیر...اما یه بچه ای رو این وسط بدبخت نکن

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا مادرش چه فکری کرده برا شام سوپ خالی پختهسوپ که غذا نیست اونم ساعت۷شبا طولانیه آدم گشتش میشه خوو ...

سوپ شام محسوب میشه☝.چون من دیشب درست کردم وبعنوان شام‌خوردیم.😌😁نون سنگک هم در کنارش خوردیم کاملا هم سیر شدیم..تازه دیروز روزه بودم.ولی واقعا بس بود

پارسا پسرمامان😍
دقیقا میفهمم چی میگی ماهم درست همینطوریم همیشه باخواهرم جمع میشدیم میگفتیم چرابقیه مارو اذیت میکنن چ ...

چقدر دقیق گفتی خداروشکر که خدا شما رو عزیز کرد،بخدا یه جایی میریم هیچکس کنارمون نمیشینه ،احوالپرسی نمیشن ما بزور سلام و احترام میزاریم دوست و غریبه انگار پدرشون کشتیم هر جا میریم تنها میشینیم،شما نفهمیدی علت این کارای مردم چیه؟؟ چرا کسی رو که محترمه تحقیر میکنن ؟ چرا از آدمای ساده متنفرن؟

یکی از اقوام شوهرم همینجوری بود همش سر چیزای الکی و بی خود به زنش گیر میداد جلوی پدرو مادر خودش فوشش میداد الان جفت کلیه هاش از کار افتاده داره میمیره کاعنات جواب اینو هم بدن الهی