2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183563 بازدید | 1283 پست
ببینم شوهرت خودش سیکس پک داره؟اصلا خوش استایل هست😕 چشش روز اول کور بود تورو ندید؟درضمن ۶۵کیلو وزنی ...

شوهرش چاقه اما بلند قده گفته من چون بلندم چاقیم مشخص نیس ولی چون تو کوتاهی مشخصه

۶۵ کیلو تو بدنای مختلف متفاوته مثلا من ۵۸ کیلو ولی به شدت لاغر به نظر میام خار شوهرم ۶۵ ولی به شدت چاق استخونای ادما وزنش فرق میکنه بعد کلا سایز فرق میکنه یکی چاقه ولی شکم پهلو نداره و خوشگل دیده میشه یکی لاغره شکم پهلوی برامده داره یا یکی بلنده وزنش دیده نمیشه...

در هر صورت من اصلا کتک کاری را توجیح نمیکنم تو هیچ موردی ولی فک نکنم کتک بخاطر چاقی بوده اسی تابه تخم مرغ کوبیده تو سینک اونم کتک زده حالا کتک داریم تا کتک یکی به یه انگشت پرت کردن میگه کتک یکی با کمربند و...کلا حرفم اینه یه طرفه که بری قاضی خوب راضیم برمیگردی بعد اون مرده کارش واقعا زشت ولی خوب تذکر داده بهتره تا بی اهمیت باشه بره با کسای دیگه و خیانت کنه ولی شیوه تذکر باید خوب باشه با مهربانی و محبت تا جواب بده. در کل من هرگز حرف یک طرف قضیه را قبول نمیکنم تا دوطرف بگه بعد هیچکیم زیر سقف هیچکی نیس دیگه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من جای خواهرت حساب کن بهت میگم بزن بکشش مثل سگگگ بزنش تو غذاهاش بشاش یه زهری هست اون زنه کلثوم می ...

این حرف تو مجازی جرمه میدونی؟ حتی تو تلگرام هم بخاطر اشاعه خشونت کاربرا ، تلگرام به مشکل خورده زهر کلثوم بریز تو غذا ! کلثومو گرفتن و میخوان اعدام کنن !خوب اسی بچه سنه اگر جو گیر شد کرد تو فکر میکنی نمیبرن پزشک قانونی‌میت رو! بعد بابا مامان مرده که عمو زنعموی اسیه رضایت میدن به نظرت!!!

واای میدونم جاش نیست ولی ترکیدم 😂

😂😂😂😂😂

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من جای خواهرت حساب کن بهت میگم بزن بکشش مثل سگگگ بزنش تو غذاهاش بشاش یه زهری هست اون زنه کلثوم می ...

وای تو دیگ رسما قاتلی ها 😬😬😬😬😬 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

سوپ شام محسوب میشه☝.چون من دیشب درست کردم وبعنوان شام‌خوردیم.😌😁نون سنگک هم در کنارش خوردیم کاملا ه ...

والا ماهم به عنوان شام میخوریم سیرهم میشیم

این دوره زمونه به این سختی  هرچی پختی خودی به عنوان غذا میشه نه که باز بگین ما اونو اینو غذا حساب نمیکنیم

چقدر دقیق گفتی خداروشکر که خدا شما رو عزیز کرد،بخدا یه جایی میریم هیچکس کنارمون نمیشینه ،احوالپرسی ن ...

انگارهمه فقط به ادمهایی که خودشونو میگیرن احترام میذارن 

جایی میرید خواهربرادری کنارهم بشینید همدیگر رو بالفظ زیبا  صداکنید اصلا جلوی دیکران باهم شوخی های خودمونی نکتید به عیب یا نقطه ضعف خودتون یا همدیکه به هیچ وجه اساره نکنید اصلا پیش دیگران درد دل یا بدگویی از همدیگتون نکنید 

لباس روهم میدونی دیگه خودت الان همه کلا عقلشون شده قضاوت ازروی ظاهر یع دست لباس خوب ادم ذاشته باشه همونوخوب نگه داره چندین باربپوشع

ما فقط با اتکا به همدیگمون ازبقیه کناره گرفتیم و دیکه خوش و بش انچنانی نداریم  با فامیل مغرور 

من دیگه خسته شدم  از مهربون بودن باادمهای بی ادب 

ما وضع مالیمون خوب نبود بقیه هم بهمون اهمبت نمیدادن

رابطتتون باخدا قوی کنید بقیه مهم نیستن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

وااای!! ی دعوا زن و شوهری رو داری تبدیل میکنی ب قتل! حتی ب شوخی هم اینو بگی فاجعه.اس...هیزم نریزین تو آتیش دیگران 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
انگارهمه فقط به ادمهایی که خودشونو میگیرن احترام میذارن جایی میرید خواهربرادری کنارهم بشینید همدیگر ...

چه قشنگ نوشتی 

درست من و خواهرام اینجور هستیم بیش از حد مهربون و به همه احترام میزاریم چه دشمن باشه چه دوست  با همه یه رفتار میکنیم بخدا بعضی موقه به خواهرام میگم ما چقد احمقیم اخه ادم اینقد مهربونی وخوش رفتاری ؟؟خانواده همسر از بس پرو شدن جلو رومون بهمون تیکه میندازن ما با لبخند جواب میدیم نمیدونم اشتباه از کی هست از رفتارما یا رفتار اونا  به خودم میگم نمیخام مثل خودشون باشم ولی بازم خودمو ملامت میکنم که چرا اینقد سکوت میکنم ولبخند میزنم چرا اینقد سو استفاده میکنن بعد میگم ن خدارو هزار بار شکر  خدا رو داریم نمازم روزم حجابم سرجاش پس خدا هم یروز جوابمون رو میده 

ولی از شوهر و خانواده شوهر بشدت ضربه میخورم و میخوریم 

منم این برام سوال شد. سوپ خورده تخم م غ هم خورده..میگه از گشنکی دارم ضعف میکنم..

سوپ خوردم ساعت ۷

تخم مرغ که نخوردم،کوری چشماتو باز کن ببین گفتم برای شوهرم لقمه گرفتم خورد،خودم نخوردم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
ما هم سوپ رو ب عنوان غذا میخوریم چ اشکالی داره بخدا تو این گرونیا غنیمته

منم خودم سوپ برای شام میپزم اما مثلا ساعت ۹ میخوریم ساعت ۱۲ میخوابیم

ولی مادرشوهرم خودش گفت من اینو عصرونه‌پختم گفتم بیاید بخورید ساعت ۷ بهمون سوپ داد دیگه از شام خبری نبود

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚