2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183585 بازدید | 1283 پست
دقیقا همینطورهنمیشه به کاربرا خورده گرفت شاید اصلا چنین زندگی از نزدیک ندیدنمنو ی بار داشت منو با دس ...

ببین اسی جان اگر میخوای بشینی پای این استدلالات تا اخر عمر کتک میخوری یا بشینی پای حرف کسایی ک میگن تو توی دعوا کاری نکن و لابد بذار بزنه ...بهرحال یا باید از خودت دفاع کنی یا همون لحظه زنگ بزنی پلیس بیاد تکلیف این مردک رو روشن کن ...اگر هیچکاری نکنی اونی ک آسیب جسمی و روحی می بینه تو هستی بالاخره با تابه نمیزنی با هرچیزی میتونی از خودت دفاع کن نباید بذاری این دفعه بزنتت اینکار برات سخته فکر پلیس باش میزنه یجاتو ناقص میکنه ازتو بهتر میگیره...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

برو یک ق عسل بخور . ولشکن تحویلش نگیر . برای خودت آهنگ بزار می‌دونم سخته ولی سعی کن خودتو آروم بگیری . شوهر من وقتی مادرش کم کاری میکرد عصبی میشد تو خونه رو من خالی میکرد . گذاشتن یک سوپ کم کاری بوده 

آخی دستش شکسته بود نمیتونست لقمه واسه خودش بگیره .. ولی تونست تو رو بزنه ... چقد عقده‌ای شدن ملت بخدا نمیدونم بگم چلاق بشه که دیگه دست رو کسی بلند نکنه یا بگم خدا آدمش کنه... حالم گرفته شد... بعضیا خدا رو بالاسرشون نمیبینن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

چطور مردا بگن عیبی نداره زن بگه عیب داره؟

مرد یبار میگه بعدش اصلا بهش ربطی نداره 

اصلا بگه زدنش چیه؟؟؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

اینکه درست میگی ولی زنه که روی شوهرش دست بلند نکرده یا این حسو بهش نداده که تو اضافی داری نونه منو میخوری..نخور کمتر بخور... یکم موقعیتشون متفاوته...ولی در هر دو حالت به نظرم لحن و انتخابه کلمات خیلی تاثیر داره... وقتی زبون به تلخی بچرخه حتی اگر خیر بگی حرفت رو کسی رو چشمش نمیزاره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..