2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 179567 بازدید | 1233 پست

این نگران چاقی و .... تو نیست این خسیسه،،،شوهر منم اوایل ازدواج سر سفره دعوا راه مینداخت ،،،،بعد از چند مدت فهمیدم دردش چیه هر چی میگفت و حرف مینداخت وسط که دعوا بشه و من غذا نخورم و سفره رو ول کنم نرم بی محلش کردم ،،غذامو تا آخر میخوردم آخرش دیگه خسته شد هیچ غلطی نکرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم جرعت نداده حرف بزنه 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ببخشید جریان تاپیکات بودم دختر خاله شوهرت رقت

اره بیرونش کرد خدارو شکر

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

حتما که نباید باشگاه بری توی خونه پیاده روی کن ورزش کن اینقدر حرکات ورزشی هست که ادم میتونه خودش انجام بده زرنگ باش اینقدر مظلوم بازی در نیار بسه اینقدر توی سری خور نباشید شوهرت ببینه تو از پس خودت برمیایی و زرنگی و به حرفاش توجه نمیکنی ازت حساب میبره

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

اسی چیشد چیکار کردی چ عکس العملی نشون دادی??

شوهرت زن لاغر دوس داره درست. ولی نباید کتکت بزنه کار زشتی کرد... تو هم بخاطر سلامتیت سعی کن تو خونه برقصی و ورزش کنی. حتما نباید باشگاه بری ک... کسی ک عاشق ورزش باشه تو ی وجب جا هم دراز نشست میره و ب هیکبش اهمیت میده... من واسه تنبلی تخمدانت میگم ک تحرک کنی، ن بخاطر حرف شوهرت ها

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

خدارو شکر خیلی تو فکرش بودم

من کلی دعا کردم واسش

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗