2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 172700 بازدید | 1217 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

اون تاپیکم زنه رفته بود دست بلند کرده بود و وحشیگری کرده بود؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بچت بدنیا اومد چن وقتشه؟

داره ۶ پر می کنه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

برو بخور عزیزم. سه تا درست کن و بخور. نوش جونت هم بشه. یه لحظه هم به حرفها و رفتارش فکر نکن. با کره درست کن که حسابی بچسبه بهت. ته تابه رو هم با نون بکش و بخور. 

حتما بخوری‌ها.

اونم معلوم نیست اعصابش از کجا خرد بوده که اون رفتار زشتو کرده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
برو غذاتو بخور

نمیخورم

من تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

دیگه حالم از نی نی سایت زنهای تو سری خور بهم میخوره انقدر اون غذا رو با استرس میخوری اصلا حال خودت خراب برین بهش بگو این آینده هر چقدر سیاه باشه از تو روشن تر مرداب ایرانی زناشون تحقیر میکنن که خودشون بالا برن