2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183392 بازدید | 1271 پست

عزیزم همسرت رفتارش اشتباه بوده 

گلم 

نمی‌دونم وزنت چقدره اما سعی کن خودتو دوست داشته باشی و اگر واقعا اضافه وزن داری رژیم و ورزش شروع کنی 

ن به خاطر همسرت بلکه اول به خاطر خودت 

خوشتیپ تر 

جوانتر

سالم تر 

با کلاس تر 

با پرستیژتر و....میشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ مادر شوهر بی عقلی سوپ برا شام نیست هیچکس با سوپ سیر نمیشه باید کنارش یه غذا نونی هم درست میکرد کتلتی همبری سوسیسی دوپیازه الو تو باید وقتی تخم مرغ درست میکردی همونجا می گذاشتیش لای نون لقمه میکردی میخوردی دیوانه ای بیاری برااین لقمه بگیری

خیلی ایرانی ها گاهی سوپ شام میخورن

واسه عصرونه دم عصر خوبه اش رشته اش دوغ اش آبغوره ولی ما برا شام ناهار نمیخوریم بیشتر دورهمی البته من یه نفر دیدم مهمونی گرفت برادر خواهراش برا شام اش رشته با نون سنگگ وضعشون هم خوب بود

واسه عصرونه دم عصر خوبه اش رشته اش دوغ اش آبغوره ولی ما برا شام ناهار نمیخوریم بیشتر دورهمی البته من ...

مهمونی منظورم نیست 

اره عصرونه دورهمی اش رشته میچسبه  بدون نون 

من تو خونه خودمون 

گاهی آش .سوپ برای شام میگذارم تو زمستون 

اگه شوهرت لاغره بگو تو هم خیلی لاغری انگار مریضی.اگه چاقه بگو اتفاقا منم می خواستم بهت بگم تو هم خیلی چاق شدی از قیافه افتادی.بعدشم خودت و گشنه نذار.بشین جلو چشمش به دل سیر غذا بخور.به خاطر کتکاشم برو‌ پزشکی قانونی یواشکی مدرک بگیر ولی نگو بهش 

ولی عزیزم من نمیدونم وزنت چنده چقدر اضافه وزن داری اگ نمیتونی بری بیرون ورزش برنامه قدم شمار نصب کن تو خونه  راه برو وعده غذایتو کم کن شیرینی فسف فود تنقلات شکلات قند حذف کن کم میکنی نیاز نیست بری بیرون من دوتا بچه دارم ۱۰ کیلو اضافه دارم کسی هم کمکم نمیکنه خودم دارم بااین روش کم میکنم چون اضافه وزن واقعا حس افسردگس آدمو زیاد میکنه از الان شروع کن

برا تنبلی تخمدان دراز نشست برو برقص چیزایی بخور که معده ات پر بشه کمتر گرسنه بشی ولی مقوی باشه مثل اتمیل با جوسر پرک روغن تخمدان هات ماساژ بده پشت گودی کمرت دوطرف ماساژ بده برقص هم لاغر میکنه هم برا تخمدونات عالیه 

شوهرت بی نهایت آدم بد دلی هست توقع داره هیچی نخوری ک بتونی لاغر شی ! این موضوع خیلی رو مخه ک ن میتونی باشگاه بری ن پیاده روی صب تا شب یجا بنشینی نمیتونی وزن کم کنی فعالیت بدنی خیلی مهمه 

کلا نخوردن بیشتر چاقت میکنه چربی زیاد ذخیره میشه 

حالا اینکه طرف نمیخاد بفهمه یا صرف نداره واسش مشکل خودشه خر و خرما رو نمیشه باهم خواست