2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183390 بازدید | 1271 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای باورم نمیشه تا صبح نخوابیدم 

همسایمون زنش رو با چاقو‌کشت تا صبح جیغ و داد 

مشکل داشتندباهم زنش آشتی کرد ماشین به نامش کرد وطلاذفلان خرید ،الان میگفت خونه رو هم به اسم من کن سر اون دعواشون شده

میخاستم نتونه کتکم بزنه جلو بچه ها 😂تنها راهم بودچون خجالت میکشید منو ول میکرد میچسبید به شورتش🤣یا ...

افرین احسنت به هوشت

خوشمان امدباشدتادردعواهای بعدیمان این حرکت رابزنیم

افرین افرین

مرتیکه های نری مثل تو اومدن تو سایت که از نرهای امثال خودشون دفاع کنند برو به جهنم

بی تربیت.من توهین نکردم.کتک زدنم نگفتم خوبه.نر ام جد ابادته.بعدش وقتی طرف تاپیک هرمدل خواسته نوشته امثال تو گوسفند فقط میگن حق بازنه .

چرا با این حیووووووون زندگی میکنی. تررخدا بفکر خودت باش یکم

الان اوصاع فرق کرده  بعدم دو تا بچه دارم برا اونا خوبه

من یهدبار با یه بچه جدادشدم و نذاشتن براش؟مادری کنم الان نمیخوام این دوتا هم یا بی پدر بشن یا بی مادر

باشه میرم.بقیشم تو بچر.چاق شدی خبرکن عیدقربان نزدیکه.بدبخت اون مردی ک تو تحمل کنه.اه اه لعنت ب بهت

شوهر من آقاست خداروشکر . نمیاد بین زن ها بچره مثل امثال تو و از کتک زدن خانم ها دفاع کنه ! 

چرا اخه این مار کرد بهش میدای میخورد بعد دوباره درست میکردی میخوردی برا یه تخم مرغ کتک بار خودت کردی  مگه چن کیلو هستی برو باشگاه  رژیم بگیر  شوهرتم چقدر بچگونه رفتار کرده

یعنی هرکس گرسنه شد و غذا خورد شکم پرسته؟این چه منطقیه؟

ساعت یک شب و‌بعد از خوردن شام؟ اره دقیقا شکم پرسته و دَله.

همچین آدمایی فردای روزی اگه قرار باشه مثلا بخاطر یه مشکل پزشکی مثل دیابت، فشار خون، چربی... رژیم خاصی رو رعایت کنن، نمیتونن چون بلد نیستن جلوی شکمشون رو بگیرن. عادت کردن به اینکه معده همیشه باید پر باشه حتی نصف شب

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
یه سوالالان واقعا برات مهم نیس اومدی این مسئله رو اینجا مطرح کردی و سی صفحه به شوهرت فحش دادن و نفری ...

فوش و نفزینش هیچ  

تاپیکای بعدش چطور روش میشه بزنه 

نمیدونم‌چرا من از تاپیک‌ الکی زدن بیزارم چون کاربرا همیشه بر اساس تاپیکای قبلی قضاوتت میکنن و همه چیز رو‌نمیشه اینجا مطرح کرد