2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 174872 بازدید | 1230 پست

الهی جفت دستش باهم بشکنه

عزیزم وزن تو خیلیم ایده آل هست بعضی از آدما برای اینکه ازت کمترن دوست دارن تورو با تحقیر و کتک و خیانت پایین بکشن که خودشونو ببرن بالا 

به خانوادت بگو برو ازش شکایت کن دیکه اجازه نده باهات اینطور رفتار کنه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

کسی که تنبلی داره باورزش خالی لاغرنمیشه بایدحتمااصلاح سبک کنه اصلابدون رژیم لاغرت میکنه اگه دوس داشتی انجام بدی توتاپیکم هست کامل بخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم اینی نه میگم نه مثل بقیه خانوما از رو حرص باشه هاا، واقعا دارم میگم، این دفعه گذشت ، اعصاب خو ...

ای داد بیداد این چه روشیه الان .مگه میدونه جنگه مرد بزنه زن بزنه مرد بشکنه زن بشکنه و هیچ جای پشیمونی برای مرد باقی نمونه.اینجوری یعنی اینکه این رفتار رو پذیرفتید و شما هم دقیقا مثل همونید و از اینهمه بی بند و باری تعجب نکردید. مظلوم نباشید  سلیطه هم نباشید فقط با سیاست باشید .طرفتون رو به غلط کردن بندازید  پشیمونش کنید که بهتون بی حرمتی کرد یا دست روتون بلند کرد با کلاس رفتار کنید و این کارو در شأن خودتون ندونید و بهش مدام یادآور بشید با مثال این و اون که چقدر ازین رفتارای چیپ اذیت میشید  و چقدر اینگونه افراد بی فرهنگن. وادارش کنید به طرز فکرتون احترام بزاره به خدا قسم کم کم قبول می‌کنه تو لول شما این حرفا و این حرکات جا نداره و خودشو تغییر میده .

کاری به وحشی بازی شوهرت ندارم ولی اینکه سوپ بخوری بعد آخر شب بگی وای گشنمه پاشم باز غذا بخورم، این مصداق شکم پرستیه. هرچی دردو مرض هست همه از سر همین وای ضعف کردم پاشم یه چی بخورمه.

والا بخدا ادم از گشنگی نمیمیره. مگه اینکه واقعا مشکل پزشکی داشته باشه.

یه کم رو نفست کار کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

کامنتا رو خوندم پشمام ریخت مگه زنا زورشون به مردا میرسه؟

عزیزم پیشنهاد من اینه که سری بعد جلو شوهرت هیچ کاری نکن 

به قول مامانم جلو شوهرت یدونه لقمه بردار ولی شوهرت نبودنی هرچقدر میخوای بخور 

حس میکنم ساده ای و سیاست نداری 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

وقتی میگیم زود ازدواج نکنید، تو نی نی سایت ادم رو قورت میدن، حالا اگه دوست دارین

دختراتون رو زود شوهر بدین تا اینطوری خونه شوهر بی پناه سر یه تخم مرغ بیگناه و مظلوم کتک بخورن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

به عنوان کسی که بیست سال زندگی کردم و زجر کشیدم و بالاخره تونستم جلوی ظلم رو بگیرم میگم. آدمهایی مثل اسی خودشون ضعیف و آویزون مرد هستن. خودشون نمیخوان و تلاشی نمی کنن. اینقدر خودشون رو ضعیف میگیرن که مرد اجازه ی هر جسارتی رو میده

اگه دوبار بهش گفته بود همینی که هست. و پای حرفش مونده بود قضیه حل بود. میخواستم برای بارداری نسخه بدم ولی پشیمون شدم. بهتر که بچه ای نیست

کاری به وحشی بازی شوهرت ندارم ولی اینکه سوپ بخوری بعد آخر شب بگی وای گشنمه پاشم باز غذا بخورم، این م ...

واااا عزیزم چی میگی ..

ینی چی ک شکم پرستی .چ ربطی داره .

خب گشنش بوده .ینی میگی گرسنه بخوابه؟

خدایی این حرفارو از گجا در میارید ..دنیا چ ارزشی داره ک آدم اینهمه بدبختی میکشه آخرشم ب خاطر ننگ شکم پرستی شبم بیاد گرسنه بحوابه،؟؟!

بس کنید توروخدا

استارتر خیلی اعصابم خرد شد،واقعا عصبی شدم

چرا از خودت دفاع نمیکنی؟چرا به خانواده ت نمیگی؟شما شوهر کردی اسیری که نیومدی!!!!

ازش شکایت کن،چه حقی داره کتکت بزنه و  بگه ناهار نخور؟!خوراک ،پوشاک و مسکن وظیفه مرده باید برای همسرش تامین کنه

شما مگه گرسنه مونده بودی که ازدواج کردی که حالا میگه غذا نخور!!!اون غذا بخوره مثل بشکه بشه تو گشنه بمونی؟؟

واقعا شوهرت یه بی شعوره وحشی‌ها

من جات بودم همون ماهیتابه رو می‌کوبیدم توسرش بمیره

اگرم زورم نمی‌رسید با ناخنم جرواجرش میکردم حیوون وحشی رو!!

ببخشید خیلی عصبانی شدم

دوساله ازدواج کردی یه فکری کن که همه ی عمرت این رفتار باهات نکنه

انشالله خدا کمکت کنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
کاری به وحشی بازی شوهرت ندارم ولی اینکه سوپ بخوری بعد آخر شب بگی وای گشنمه پاشم باز غذا بخورم، این م ...

یعنی هرکس گرسنه شد و غذا خورد شکم پرسته؟این چه منطقیه؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....