2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183359 بازدید | 1271 پست
کامنتا رو خوندم پشمام ریخت مگه زنا زورشون به مردا میرسه؟عزیزم پیشنهاد من اینه که سری بعد جلو شوهرت ه ...

زورش نمیرسه با ناخناش جرش بده،به هرحال باید دفاع کنه

تا وقتی آنقدر مظلومه اونم همینجوری بهش زور میگه

البته پیشنهادت هم خوب بود،اینکه بگه از صبح هیچی نخوردم 

ولی غذاشو بخوره

اما درکل این نشد زندگی که برای یه لقمه غذا مجبور باشی پنهان کاری کنی و دروغ بگی!!ازدواج کرده اسیر که نیست

شوهرش یه بیشعور واقعیه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

قرآن بخون آروم بشی

ببین خانومی سیاست های زنانه یاد بگیر

باید با محبت و احترام به همسرت میگفتی رژیم های لاغری هم توش انواع خوراکی و غذا هست منم الآن میتونم شام بخورم 

همینطور که برای اون لقمه می‌گرفتی یکی در میون خودت باید لقمه میخوردی....

اگرم اعتراض میکرد با شوخی و خنده جوابش رو می‌دادی که ناراحت نشه و غذات رو هم خورده باشی 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

دیگه نداریمکلا ۲ تا داشتیمانقد بهم میگه چاقی دوست ندارم،میگه خوشبحال کسی که زنش لاغر باشه

کاش تخم مرغ داشتین یکمم گوشت چرخ کرده میزدی تنگش نوش جان میکردی 

تاشوهرجانت یه سکته ی خفیف میکرد