2777
2789
عنوان

طبیعیه یه پسر اصلااااا احساس جنسی نداشته باشه آیا❓

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 46 پست
پسر خوبیه ولی مگه میشه یه پسر حس چنسی نداشته باشه؟

از کجا میدونی نداره؟ حتما داره ولی نمیخاد فکرکنی مثلا میخاد ازت سواستفاده کنه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

این حرفش جنسی حساب میشه شاید من حساسم ولی چندشناک بود شوهرم بگه میخوابونم دهنش میگم پاشو خودتو جمع ک ...

نه خب آخه فقط یه شوخی بوددد اصن جوری نبود که ناراحت بشم وگرنه خودمم میخوابوندم دهنش

قطعا لازم نیست و ماهم قرار نیست کاری انجام بدیم 

فقط کنجکاو شدم دربارش

معلم آینده :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون کبریت بی خطره😂

ولی جدای از شوخی بنظرم برات احترام زیادی قائله👌

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

از کجا میدونی نداره؟ حتما داره ولی نمیخاد فکرکنی مثلا میخاد ازت سواستفاده کنه

آخه شده مثلا من خودم یه شوخی جنسی بکنم ، ولی اون فقط تو یه پیام جوابشو داده 

میتونست کشش بده ولی نداده 

این یکی از دلیلاشه

آخه شده مثلا من خودم یه شوخی جنسی بکنم ، ولی اون فقط تو یه پیام جوابشو داده میتونست کشش بده ولی نداد ...

نمیدونم چجور بهت بگم😂😂ببین. یا سرده

یا واقعااا همونطور ک گفتم پسرخوبیه و نمیخاد دربارش فکر بدی کنی. اتفاقا خوشحال باش ک اینطوره.

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

احتمالا به شما هیچ حسی نداره اینو میگه پسرا از همون بچگی حس جنسی رو دارن یعنی امکان نداره مردی حس ند ...

آخه هم تو حرف هم تو عمل ثابت کرده که دوسم داره. 

مگه میشه حس جنسی نداشته باشه ولی دوسم داشته باشه؟:/ 

اکس من دستمم نگرفت تو چند سال

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
نمیدونم چجور بهت بگم😂😂ببین. یا سردهیا واقعااا همونطور ک گفتم پسرخوبیه و نمیخاد دربارش فکر بدی کنی. ...

از لحاظ خوشحالی که واقعا خوشحالم که اینجوریه 

ولی خیلی عجیبه کلا پسر اینجوری ندیدم😭😂