2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183783 بازدید | 1284 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سواله برام عکس العمل شوهرت اونموقع چی بود من اگه همچین کاری با شوهرم کنم فک میکنه دیوونه شدم🤣🤣

دقیقاااا...شوهر منم فکر میکنه کشیدم پایین که لابد روغن داغ بیارم بریزم اونجاش

خیلی خوبه ک مراقب باشی ن بخاطر حرف دیگران بخاطر سلامتیت منتها قرارم نیست بخاطرش گرسنگی بکشی سعی کن پ ...

درسته بله حتما همین کارو انجام میدم بازم ممنون عزیزم 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

باز پا میشه میزنتش که

نه بابا والا مگه اینکه خانم خیلی شول بگیره 

آخه من نامادریم وقتی مجرد بودم یه بار منو زد بعد من الکی رفتم بیمارستان وانمود کردم که میرم پزشکی قانونی خورش و پدرم به گ و ه خوردن افتادن

سواله برام عکس العمل شوهرت اونموقع چی بود من اگه همچین کاری با شوهرم کنم فک میکنه دیوونه شدم🤣🤣

خب طفلی ول میکرد میرفت یا خنده اش میگرفت یا عصبانی تر میشد میگفتم ولم کن و برو تا شلوارتو درنیارم چندبار تکرار میکردم میرفت و دعوا تموم‌ میشد

نه بابا والا مگه اینکه خانم خیلی شول بگیره آخه من نامادریم وقتی مجرد بودم یه بار منو زد بعد من الکی ...

کلا اینکه جلوی اینجور آدما قوی نشون بدی خیلی جواب میده ولی خب رفتار و قابلیت آدما تو اینجور مواقع فرق داره

من چاق شدم شوهرمم به روم میاره و باهم دو سه مرتبه رفتیم دکتر رژیم غذایی داد چند کیلویی کم شدم و الان ثابت هستم به خاطر مشکلاتی که برای بدنم پیش اومد نتونستم ورزش کنم و ثابت موندم الان 

شوهرم برام تردمیل گرفت و تو خونه ورزش میکنم لاغر شم

بگو سر کیسه رو شل کن و پول بده برم دکتر تغذیه لاغر شم

به خودت نگیر و لاغر شو عزیزم برای مرد وحشی نه، برای سلامتی خودت عزیزم 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه