2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183803 بازدید | 1284 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌مرد گنده واینمیسته تو بری سوزن بکنی تو دستش یا روغن و قاشق داغ کنی در کل موافقم‌ک باید اینجور ...

ایشون یا خودشون همینقد خطرناکن شوهرش مظلومه یا یه چی میگه دیگه ....کلا نرمال نیس این حرفا والا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم‌مرد گنده واینمیسته تو بری سوزن بکنی تو دستش یا روغن و قاشق داغ کنی در کل موافقم‌ک باید اینجور ...

بچس بابا این ۲۱ سالشه داره فقط تز میده فکرشم خطرناکه باید بره دکتر

بچس بابا این ۲۱ سالشه داره فقط تز میده فکرشم خطرناکه باید بره دکتر

کتک زدن باید خط قرمزت باشه🤌

هررررکاااااریم که کنی هررررر اتفاقیم ک بیفته حق نداره دست روت بلند کنه.محکم و قاطع برخورد کن باهاش

از رو نرفت مقابله به مثل کن .زد توام بزن

شاید قرار باشه ۲۰ ۳۰ سال کنار این ادم زندگی کنی نزار دست روت بلند کنه

درضمن یکم سیاست یاد بگیر جلو روی شوهر غذا زیاد نخور

دنبالم نیا اسیرم میشی  
شما حتما یسر به روانپزشک بزن کارایی که گفتی ادم نرمال انجام نمیده

ادم نرمال درمقابل مردی که میخواد کتکش بزنه یه واکنشی داره

یا اونم میزنتش

یا مهریه میذاره اجرا

یا ابروشو توی خانواده ها میبره

یا طلاق میگیره

یا یه کاری میکنه

ادم غیرنرمال و انرماله که کتک میخوره میاد نی نی سایت ابغوره میگیره 😉🌹

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

چرا ولی مرد گنده میگیره میخوابه اون شب 😉

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

البته حرفم شوخیه پا نشید برید وقتی شوهرتون خوابه روغن داغ بریزید روشا 🤣 اونوقت باید دیه قیافه نحسشم بدید از لحاظ مالی ضرر میکنید

ولی درکل، وقتایی که توی محیطای مختلف بهتون حمله میکنه از عناصر محیط استفاده کنین، حین غذا درست کردنه؟ قابله رو چپه کن روش بسوزه، توی اشپزخونه ای؟ ظرفارو پرت کن، تو هالی، یه چیزیو بشکن، دفاع کن و اگه قدرت بدنی داری بزنش، شاید اون لحظه واقعا کتک زدن اون مرد با اینکه تو یه لیوان بشکنی تو سرش برابری نکنه و بازم تو اسیب بیشتر دیده باشی، ولی این تو ذهنش میمونه که اگه بخواد بزنتت توام واکنش داری، نمیتونه واسه تخلیه ی روانی خودش و ارامش روانی خودش و تخلیه حرص و عصبانیتش از بدن تو سواستفاده کنه بیاد خودشو روی تو خالی کنه!

همونطور که همچین مردایی تخم ندارن تو خیابون دعوا کنن چون میدونن واسشون عواقب داره

اگه بدونن زدن زن هم عواقب جسمی، مالی، معنوی و غیره داره، بیشتر جلو خودشونو میگیرن

اونیم که مقابله به مثل میکنی دفعات بعدی وحشی تر میشه، کلا ازت خوشش نمیاد و مشکل روانی هم داره، اونو دیگه ازش جدا شو تا بچه دار نشدی بگیره بچتم سر هربار که عصبانی میشه لت و پار کنه

جالبه خودش همشو خورده حالا به زنش میگه چاقی و فلان خب خودت نمیخوردی اگه تخم مرغ خوردن زیادیه بعد از سوپ! 

شوهر منم گاهی ازین فازا برمیداره اینو نخور چاق میشی اونو الان نخور شبه بعد که کوفت من می‌کنه خودش بیشتر میخوره 

من تا میاد شروع کنه میگم ساکت !حالا فک کن همیشه میگه ها مثلا الان باردارم ضعف کردم هم همینو میگه