2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

171725 بازدید | 1216 پست

خونه مادرشوهرم بودم،سوپ پخته بود برای شام ساعت ۷ خوردیم من اصلا سیر نشدم

دیگه از اونجا برگشتیم الان گشنم شد،گفتم گشنمه همش گفت تو چاقی بخوری بدتر میشی نخور و حس عذاب وجدان بهم میداد،۲تا تخم مرغ شکستم گفت منم میخورم،اوردم بخوریم چون انگشتش شکسته گفت من لقمه نمیتونم بگیرم،میگفت تو لقمه منو پر کن از تخم مرغ خلاصه به اون دادم خورد،تقریبا ۳ یا ۴ قاشق مونده بود که خودم بخورم،بهش گفتم همشو خوردی،باز حالمو بد کرد همش گفت چاقی،آیندت سیاهه،آیندت تاریکه،،منم بردم تابه رو گذاشتم تو ظرفشویی گفتم نمیخورم پس

دیدم بدو بدو پشت سرم اومد انقد کتکم زد

بخدا از حرص قلبم داره بیرون میاد از سینه م

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم با لگد میزدی به اون انگشتش 

بیکاری واسش لقمه میگیری

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

صلوات بفرس 

😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

زندگی تو با این انتخاب سیاه هست خواهر 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹