2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183783 بازدید | 1284 پست
ای کاش هیچ وقت زناودخترامون اینجوری مثل برده وفرمانبردارنباشن تا مرداجرات نکن مادرامون بهمون آموزش ب ...

منم ایشالله گیرم بع نا یه آدم د ست و حسابی بیاد

البته هرکیم باشه

جوری آدمش میکنم

سجده بره برام التماس کنه🙂🙂

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
آره دیگه سرمانخوردن که فقط سوپ پخته سوپو با ی تنور نون هم بخوری سیر کننده نیست والا

سوپ میخورن قبل غذاکه زودترمعده برای هضم آماده بشه شوعراستارترخودش گشنه بودسبرکه شدوحشی شدبایددوتاکشیده میخوردبجای دسرمیزفت میخابید

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ میخورن قبل غذاکه زودترمعده برای هضم آماده بشه شوعراستارترخودش گشنه بودسبرکه شدوحشی شدبایددوتاکشی ...

آره والا نمیدونم چرا نزده تو دهنش 

سوپ برای مریضه والا تازه مد شده پیش غذاش میکنن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

میخاستم نتونه کتکم بزنه جلو بچه ها 😂تنها راهم بودچون خجالت میکشید منو ول میکرد میچسبید به شورتش🤣یا ...

خیلی باحالی عزیز دلی واقعا درس خوبی دادی افرین باهوشی ماشالله

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
سوپ میخورن قبل غذاکه زودترمعده برای هضم آماده بشه شوعراستارترخودش گشنه بودسبرکه شدوحشی شدبایددوتاکشی ...

سیلی و چک بدردش نمی خورده

اسی باید با تخماش برا خودش املت درست می کرده

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
منم ایشالله گیرم بع نا یه آدم د ست و حسابی بیادالبته هرکیم باشهجوری آدمش میکنمسجده بره برام التماس ک ...

آفرین عزیزم شوهرم چندسال پیش یه جمله بی ربط گفت ۱۵ساله هروزتکرارش میکنم پدرش درآوردم 

عالی🫡😌

دیروز پیش چشمش ۱ک نون خامه ای خوردم گفت حالت بدنشه گفتم معده ام مثل توناراحت نیست توخواهرات ازپس دودونه برنمیاین خوب کاری می‌کنی نمی‌خوری مریض میشی گفت پس نوش جانت  البته معدم بهم ریخت ولی صداش درنیاوردم