2777
2789

شما اگه باشین یه رشته نسبتا خوب که علاقه هم دارید بهش بخونید ولی  دیگران همش میگن درآمدش زیاد جالب نیست 

اون رشته رو ادامه میدین؟

یا انصراف میدین و دوباره کنکور شرکت میکنید که دندون قبول شین؟

بقیه حرف مفت میزنن 

چی میخونی ؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین الان کنکور عین قبل نیست، هفت خوان رستمه، من بودم می‌چسبیدم به رشتم

403 قبول شدم

هنوز خیلی از فضای کنکور دور نیستم

گفتم تا دیر نشده اقدام کنم به کنکور

نمیدووونمممم باید چیکار کنم

دامپزشکی از یه سری دامپزشک تو سایت های مختلف شنیدم که راضی نبودنیا نظر عمومی جامعه هم همینهنمی‌دونم ...

الان هیشکی راضی نیست از وضعیتی که داره 

دندون پزشکا هم میگن نسبت به هزینه ای که می کنیم درآمدمون خوب نیست 

بعد نظر جامعه عمومی به دامپزشکی که خوبه رشته تاپی هست دکتری هم هست 

دامپزشکی از یه سری دامپزشک تو سایت های مختلف شنیدم که راضی نبودنیا نظر عمومی جامعه هم همینهنمی‌دونم ...

وای تروخدا طمع نکن، کی گفته پولش کمه، ویزیتش از ویزیت دکتر عمومی بیشتره