2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183786 بازدید | 1284 پست

احساس میکنم مشکل روانی داره برو پیش دکتر شرایطشو توضیح بده ببین بهت چی میگه به نظر من اگه عمدا اینکارارو میکنه اگه طلاف نگیری بدبخت میشی 

میخوای بهت مشاور تلفنی معرفی کنم عزیزم؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تکرار فَسَیَکْفیکَهُمُ الله فورا آروم میشیبعدم وایسادی کتک خوردی؟چطور دستش شکسته کتکت زد؟والا من سال ...

از نسل مرحوم بروسلی😂😂😂😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

تکرار فَسَیَکْفیکَهُمُ الله فورا آروم میشیبعدم وایسادی کتک خوردی؟چطور دستش شکسته کتکت زد؟والا من سال ...

وااای   دمت گرم مردم از خنده ای کاش یه کلاس بزاری برای خانمهای دیگه که تابتونن باکمکت پسرایی که مادراشون تربیتشون نکردن تربیت کنن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

قدت چنده؟ 

منم تنبلی دارم

تو. خونه ورزش کن من شرایط باشگاه رفتن نداشتم چون خیلی مسیر دور بود ازم

فیلم  ورزشایروبیک میگرفتم گوشیمو وصل میکردم به تلویزیون لباس ورزشی میپوشیدم تو. خونه یه کفش اسپرتم گرفته بودم پام میکردم ورزش میکردم

توام توخونه انجام بده

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

دیگه حالم از نی نی سایت زنهای تو سری خور بهم میخوره انقدر اون غذا رو با استرس میخوری اصلا حال خودت خ ...

بگو همینه ک هست ناراحتی برو عجب نفهم خاک تو سرش ببخشیدا

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

اسی ببخشید عذر می‌خوام تو تاپیکت،بچه ها چرا تاپیک خانمی که حامله بودپیام اینستا رو اشتباهی فرستاده ب ...

سلام خبری ازش نیس من تاپیکا قبلیش و دارم هنوز پیامی نزاشته

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍