2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183390 بازدید | 1271 پست
اخی.تونمیخواد جای نی نی یار تصمیم بگیری.من ی جام نگفتم کار خوبی کتک زدن.گفتم واجب بوده.هیچکدومتون نف ...

نی نی یار اومد هدایتت کنه سطل زباله، خدا زده‌

خداحافظی کن حالا

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

واقعا چرا اکثر مردای ایرانی (نه همشون) اینقد بی درک و منطق بار اومدن؟؟؟

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
مردک نمیتونه لقمه بگیره ولی میتونه بزنه؟؟

امیدوارم به جا انگشتش، دوتا دستش خورد و خمیر شه

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

[QUOTE=367078486]دیگه نداریم کلا ۲ تا داشتیم انقد بهم میگه چاقی دوست ندارم،میگه خوشبحال کسی که زنش لاغر باشه[/QUOTE،من لاغرم ،شوهرمم میگه چاق شو 😂اینا مرض دارن خواهر هرچی داشته باشن ی چی دیگه دلشون میخواد ،خودت خودتو دوست داشته باشه ،میدونه حساسی رو این موضوع شاید داره حرصت میده ولی زدن بخاطر تخم مرغ یکم عجیب غریبه ،ازش دلیلشو بپرس ببین سر چی زده اونیکی انگشتاشم بشکنه ک دست روت بلند کرده مردتیکه

الهی بگردم، یاد عمه م افتادم.

بیست نفر دور سفره بودیم. عمه م همزمان میخندید توضیح میداد، دباره غذا میکشید برا خودش. یدفعه شوهر عمه م جلو همه بشقابو از زیر دستش کشید بااخم دعواش کرد ک بسه دیگ چقد میخوری.

همه هنگ بودن

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

اول بگو شما قندو شکر و حذف کردی ؟!

فست فود و سرخ کردنی چی؟

فقط ورزش نیست

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
بخدا از اونجا داشتیم برمیگشتیم خواهر و مادرش میخواستن تخم مرغ بخورن

این چ غذایی بوده ک همه گشنه موندن 😐

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜