2777
2789
عنوان

خرید با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۱

کم سن و خجالتی اونم فهمیده

راحت و پررو باش

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

خب که چی حالا الان وضع اقتصادی اونقدر خرابه باید یه کم هوای پسرا رو هم داشت مگه کم تو دوران مجردی تو حونه پدرمون قناعت کردیم ولی شوهر که میکنیم انتظار داریم پسری که نصف سنه بابامونو داره واسمون معجزه کنه

عیدی نه همون سال اول هستش اما خب نباید خرید کنه برام ؟؟چون منم نسبت به این موضوع مطمعن نیستم..چرا ای ...

خب بهش بگو که امسال باید برام عیدی بیارید ما هم باید عیدی بگیریم چون امسال سال اولی که من عضو خانواده ی شما شدم قشنگ براش توضیح بده ... قبول میکن 

خب بهش بگو که امسال باید برام عیدی بیارید ما هم باید عیدی بگیریم چون امسال سال اولی که من عضو خانواد ...

امسال دومین سال عید عقدیم..سال پیشم خرید نرفتیم اون به من کارت هدیه و النگو داد منم کارت هدیه دادیم بهش

خب که چی حالا الان وضع اقتصادی اونقدر خرابه باید یه کم هوای پسرا رو هم داشت مگه کم تو دوران مجردی تو ...

من که تا الان چیزی ازش نخواستم خیلیا تو همین دوران کل خرجشون پسره میده خیلیم عادیه بعد من نمیتونم یه دست لباس برای خودم بخوام تهیه ‌کنه؟وقتی میبینم داره چرا نکنم

منم ناراحت میشم لباس برا پوشیدنه الان دلت میخواد بپوشی چرا باید چند ماه بمونی:/ وضع مالیش خوب نبست؟

نه اوکیه بد نیست دستش به دهنش می سه در حد این که بخواد لباس بخره و به جاییش فشار نیاد هستش

امسال دومین سال عید عقدیم..سال پیشم خرید نرفتیم اون به من کارت هدیه و النگو داد منم کارت هدیه دادیم ...

خب عزیزم دارم میگم دیگ کارت هدیه بهت داده النگو هم داده تموم شد ... دیگ عیدی تماااااام ۱۰ سال دیگ ام عقد باشید اونا نباید عیدی بیارن

پالتو و بوت و میخوای عید بپوشی؟.یه کم گرم نیست بنظرت برای هوای آفتابی بهار.شوهرت خسیس تشریف داره.بپو ...

اخه میدونم خسیس نیست..شاید بریز بپاشم نباشه اما خساست نیست شایدم من بد برخورد کردم تا الان نمیدونم 

خب عزیزم دارم میگم دیگ کارت هدیه بهت داده النگو هم داده تموم شد ... دیگ عیدی تماااااام ۱۰ سال دیگ ام ...

خب نمیخوام عیدی بیاره برام ..میخوام حالا که زنشم و چیزیم که تا الان نخواستم یه حرکتی بزنه حداقل😑