2777
2789
عنوان

لبم بی حس شد و سرد و طرف دهنم کلا بی حس شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست
این چیزا دیگه بم نمیسازه خیلی سعی کردم شاد باشمولی نمیشه💔الانم دارم گریه میکنمحال روحیم خیلی بده پی ...

خوندم گلم ،خیلی حس بدیه پدرت بهت تهمت ناموسی بزنه  درک ‌‌‌‌‌‌‌می کنم ،دایی یا عموی با شعور نداری باهاش حرف بزنی با پدرت صحبت کنه ؟

خوندم گلم ،خیلی حس بدیه پدرت بهت تهمت ناموسی بزنه درک ‌‌‌‌‌‌‌می کنم ،دایی یا عموی با شعور نداری باه ...

به عموم گفتم

بابای من ی روانیه 

اون هیچ کاری نمیتونه بکنه در مقابل بابام

اصلا با بابا کسی نمیتونه حرف بزنه یهو پا میشه خون به پا میکنه

وایب قشنگ بگیر ازم عزیزکم ✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه خیلی سخته واقعا🫠تو سری خورم اینگارتو جامعه که اصلا هیچ💔بگی ی ذره چیز یادم بده مهارت یادم بده ه ...

منم هنوزم که هنوزه مثل توام

ولی لجبازی و دعوا راهش نیس

چون تو جایی نداری که بری داری؟ پس راهش اینه باهاش درنیوفتی

از منی که ازت بزرگترم بشنو،اون فکر میکنه تو یه چیزیت هست که باهاش درافتادی ،پس‌باید از در دوستی و چشم گفتن وارد بشی کم کم خواسته هات رو به کرسی بنشونی

چون من پدرم تقریبا مثل پدر توعه دارم میگم بهت چجوری کنی، به هیچ وجه شک تو دلش راه ننداز، دست خودش نیس دیگه یه جور مریضیه

من الان۲۷ سالمه هنوزم که هنوزه آزادی کامل ندارم. 

منم هنوزم که هنوزه مثل توامولی لجبازی و دعوا راهش نیسچون تو جایی نداری که بری داری؟ پس راهش اینه باه ...

الهی بمیرم برای هر جفتمون💔💔💔💔

چشم حالا یکم باهاش راه میام ببینم به کجا میرسه

الهی بمیرم برای هر جفتمون💔💔💔💔چشم حالا یکم باهاش راه میام ببینم به کجا میرسه

خدا نکنه عزیزمم، الان دیگه یکمم خوب شده چه دعواهایی که نکردم چه راهایی که نرفتم ،یبارم نماز شب خوندم خدا خودش یکاری کرد که اخلاقش عوض شد، یعنی من دوس پسر داشتم البته هر دوخانواده در جریان بودن حتی قرار گذاشتیم ازدواج کنیم ولی من بهم زدم اونم شکاکککک بووود بدتر از پدرم بود ببین اون چه سمی بود ،با چه سختی ازش کات کردم بابامم از وقتی باهاش دوست بودم باهام بدرفتاری کرد دوسال قهر کرد ،دو سال اذیت کرد، شبی که نماز شب خوندم. به طور معجزه آسایی یهو از این رو به اون رو شد

حتما بخووون حتما حتما بخون خدا حتما یه راهی برات باز میکنه

راستی من اصلا ادم مذهبی نیستما بگی حتما نماز خون و مذهبی بودی، ظاهر مو ببینی میگی الان این با صد نفره

اینو گفتم که فک نکنی خدا به مذهبیا فقط کمک میکنه

خدا نکنه عزیزمم، الان دیگه یکمم خوب شده چه دعواهایی که نکردم چه راهایی که نرفتم ،یبارم نماز شب خوندم ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات واقعا خیلی امید دادی بهم و من همه این کار هایی رو که گفتی انجام میدم مو به مو رو💕خدا فقط کمکمون کنه

خداروشکر که کات کردی واقعا صد هزار بار شکر

آره نماز شب میگن خیلی خوبه😭

مرسی عزیزم از راهنمایی هات واقعا خیلی امید دادی بهم و من همه این کار هایی رو که گفتی انجام میدم مو ب ...

خیلی خوشحالم که تونستم حتی یه درصد باعث بشم امیدوار بشی😍❤️ امیدوارم گره های زندگیت همشون باز بشه❤️

اره ۱۰۰ برابر بدتر از بابام بود و به سختی باهاش کات کردم خیلی ،حتی توهم اینو بدون خونه ی پدری هرچند سخت باشه خیلی بهتر از پارتنر بد و اشتباهه

خیلی خوشحالم که تونستم حتی یه درصد باعث بشم امیدوار بشی😍❤️ امیدوارم گره های زندگیت همشون باز بشه❤️ا ...

قربونت عزیزم❤️❤️🎀مثل یک خواهر و بهتر از خواهر منو نصیحت کردی خیلی حالم بهتر شدش❤️