2777
2789
چرا

دوتا اکیپ هستن میرن کویر دختره اول با یه پسره بوده (وحید) کات میکنه میره با دوست همین پسره(فرزاد ) تو رابطه تو کویر بحث میکنن تو راه برگشت تو اتوبوس دعوا میشه بین اکیپ وحید و فرزاد پیاده میشن دعوا کنن فرزاد  وحید رو هول میده که با ماشین تصادف میکنه میره کما و بعدش فوت میکنه قسمت دوم اومده تا اینجا 

پشمامممقسمت دومشو دیدی؟

اره دیدم اما قسمت دوم درمورد اینکه چی گفت چیزی نگفتن چون جلو بقیه نگفت درگوشش گفت واینکه گفت فک نکنی زرنگی کردی فک نکنی آس بردی وبی ناموس وکلاهت وبذار بالاتر منظورش همین بود دیگه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتا اکیپ هستن میرن کویر دختره اول با یه پسره بوده (وحید) کات میکنه میره با دوست همین پسره(فرزاد ) ت ...

وحید داداشش سربازه بهش میگن مادرت مریضه برو مرخصی میاد که میبینه ختم تو خونشون دوست وحید میاد آرومش کنه بهش میگه که فرزاد وحید رو هول داد از طرفی داداش وحید عاشق خواهر فرزاده 😑