2777
2789

خواهش میکنم دعا کنید من با عشقم ازدواج کنم تا ابد با هم خوشبخت باشیم و بهم وفادار باشه تا ابد ...

هر کسی که برام دعا می‌کنه ان‌شاءالله بحق آبروی امام حسین حاجت روا بشه آمین

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

منم دعا کن

فاطمه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لطفا

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
منم دعا کنفاطمه

چشم ان‌شاءالله حاجت روا باشی

لطفا دعا کن مادرم به خواستگاری جواب مثبت بده

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

منم برات حمد خوندم، توروخدا دعام‌کنید خدا مریضیامو شفا بده بچه هام کوچیکن نمیخوام کارم به عمل جراحی بکشه و زمین گیر شم😭😭😭 چندتا بیماری سخت و مزمن‌دارم‌که تا‌آخر عمر باهام‌میمونه، کارم به‌ جایی رسیده زجه میزنم ازین بدتر نشم😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
انشالله حاجت روا بشی ... واسه منم دعا کن عاطفه م

آمین چشم عزیزم ان‌شاءالله حاجت روا باشی 

توروخدا از ته دلت دعا کن مادرم و بقیه اعضای خونوادم جواب مثبت بدن به خواستگاری

چشم ان‌شاءالله حاجت روا باشیلطفا دعا کن مادرم به خواستگاری جواب مثبت بده

چشم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
برات صلوات فرستادماستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نا ...

خدا خیرت بده باشه گلم