2777
2789
عنوان

چرا اینقدر مخالف همسن بودنین تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 36 پست
بازم بستگی داره من دورم کسی تا دوسال کوچکترم بوده

من مامانم پنج سال کوچکترها از بابام خداشکر زندگی عالیه 

جدی میگم😅

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

منوهمسرم۴۵روز اختلاف سن داریم😅

من از یکی همسنم خوش اومده بود یمشت احمق حمله که قیدشو بزن بزار برن با اونی که شیش سال اختلافشونه و فلان....

رو مخین یه عده می‌خوان تفکرات خودشونو به همه بچپونن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مخالف همسنم،حداقل دوسالی پسره باید بزرگتر باشه چون دیر به بلوغ عقلی میرسن و مسولیت پذیر نیستن،بعدشم خانم بعد از زایمان از بابت ریخت و هیکل بهم میریزه و باید حداقل دوسال کوچکتر باشه که چاق میشه سن بالا نزنه

👨‍👩‍👧
عالیه ولی خونوادها نمیزارن

می‌زارن من حاصل ازدواج همینجور اختلاف سنی هستم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من از یکی همسنم خوش اومده بود یمشت احمق حمله که قیدشو بزن بزار برن با اونی که شیش سال اختلافشونه و ف ...

اتفاقا ما خیلی باهمم جوریم خیلی خداروشکر

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
می‌زارن من حاصل ازدواج همینجور اختلاف سنی هستم

چند سال ؟؟ پس چرا برای من اینجوری کردن خانوادش

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

چند سال ؟؟ پس چرا برای من اینجوری کردن خانوادش

۵سال مامانم بزرگتره

نمیدونم

سلیقه ای هست تا هم سن مشکلی نیست ولی کوچکتر ناپسنده انگار

برعکس خانم می‌تونه پسره رو هرجور دوست داره افکارشو رشد بده

مامان بابام همسن بودن و سالیان سال زندگی کردن ولی این یه حقیقته که  بلوغ فکری اقایون برگرفته از بلوغ جسمی دیرتر اتفاق میفته و وقتی چند سال اقا بزرگتره خط فکری زوج هم یو تر میشه .البته واضحه که استثنا هم داریم مثلا یکی هست بیست سالشه از یه مرد چهل ساله پخته تر فکر میکنه اگر کسی همسری اختیار کنه که هم سو با خودشه برده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اهااا پسر کوچیکتر خیلی گوش ب فرمان ادمه 😂😂😂😂

دقیقا مامانم میگه اینو😂😍