2777
2789
خب کامپیوتر یسری دوره ها دارهمثلا ICDL برای کسایی که از صفر شروع میکنن خوبهیا دروه وردپرس برای اموزش ...

ببخشید اینقد سوال میپرسم ♥️

مثلاً بخوای در حد این باشی که تو شرکت کار کنی 

چقد باید بلد باشی؟

سلام شما چ دوره هایی شرکت کردی ؟منم رشتم کامپیوتره ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چند جا کاراموزی پیدا ...

عزیزم من دوره نرفتم ازدبیرستات کامپیوتر خوندم و به سایت علاقه داشتم ی تایمی پشتیبان محتوایی انجام دادم که دانشجو بودم و بعداونم کاراموز سئو بودم که هموت ۳ ۴ تومن میدادن و کم بود واقعا اما کاراموزی همینه نبایو انتظار بیشتر داشت ازش

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دوره نرفتم ازدبیرستات کامپیوتر خوندم و به سایت علاقه داشتم ی تایمی پشتیبان محتوایی انجام دا ...

برا من همونم نمیخاستن بدن نامردا 

دوره های سایت رو انلاین دیدی یا حضوری ؟

کدوم بهتره؟

ببخشید اینقد سوال میپرسم ♥️مثلاً بخوای در حد این باشی که تو شرکت کار کنی چقد باید بلد باشی؟

خواهش میکنم اونم بستگی به سطحت داره شرکتایی هستن گه فقط افیس بلد باشی اوکین و خیلیم زیادن این شرکتا

اما هرچی سطحت بالاتر بره حقوقتم بالاتره مثلا شما وردپرس یادبگیری از خونه هم میتونی کارکنی بصورت فریلنسری 

اما برای اولش افیسو یادبگیر و برای مثال کاراموز سئو شو یا کاراموز پشتیبانی که بدون هزینه بهت اموزشم میدم یجورایی

درکل تفیس بلدباشب مطمئن باش موقعیت شغلی داری

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خواهش میکنم اونم بستگی به سطحت داره شرکتایی هستن گه فقط افیس بلد باشی اوکین و خیلیم زیادن این شرکتاا ...

واییی مرسییی ازت 

چقد اشتباه کردم اومدم تجربی کاش رشتهمو کامپیوتر برداشتم 

به نظرت ۱۷ سالگی دیر نیست برا شروع

برا من همونم نمیخاستن بدن نامردا دوره های سایت رو انلاین دیدی یا حضوری ؟کدوم بهتره؟

نه دوره نخریدم راستش اونموقع نمیتونستم هزینه کنم و ازیوتیوب دیدم و خیلیم اوکی بود اموزشاش

واییی مرسییی ازت چقد اشتباه کردم اومدم تجربی کاش رشتهمو کامپیوتر برداشتم به نظرت ۱۷ سالگی دیر نیست ب ...

نه اصلا دیر نیست من دوستم انسانی میخوند و دانشگاه حسابداری خوند تلان از موفق تریناست واقعا و توایران خودرو کارمیکنه که موقعیتشم خوبه

از همین الانم شروع کنی از دوره از یوتیوب از کاراموزی به اولش نگاه نکن که پولش کمه یا اصلا جقوقی نداری من یادمه برای ۳ تومن ۱۰ ۱۲ ساعت سرکاربودم اما الان که درامدم رفته بالا واقعا مدیون اومروزاعم که کاریاد گرفتم

نه اصلا دیر نیست من دوستم انسانی میخوند و دانشگاه حسابداری خوند تلان از موفق تریناست واقعا و توایران ...

چقدر پشتکار واقعا دختر موفقی هستی 

امیدوارم یه روز اینجوری بشم مثل تو زرنگ 

و اینکه خیلی ممنون به سوالام با حوصله جواب دادی 

امیدوارم همیشه موفق باشییی 🥰♥️💕💗

چقدر پشتکار واقعا دختر موفقی هستی امیدوارم یه روز اینجوری بشم مثل تو زرنگ و اینکه خیلی ممنون به سوال ...

عزیزدلم نظرلطفته ممنون

ایشالا به بهترینا برسی باتلاش به همه چی میشه رسید

خواهش میکنم قشنگم🫶🏼