2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9119 بازدید | 321 پست
ولی من توقع بیشتری از رونالدو داشتمم😂🥲

داش فک ساعتش ۳۰ میلیارده کل استایلش ۵۰۰ میلیارد میشه 

جورجینا دوست دخترش یدونه گوشواره داشت می‌گفت نزدیک ۸۰ میلیارده هعی خدایا عدالتت رو شکر😂

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داش فک ساعتش ۳۰ میلیارده کل استایلش ۵۰۰ میلیارد میشه جورجینا دوست دخترش یدونه گوشواره داشت می‌گفت نز ...

یه لگه گوشواره رو من داشته باشم بسمه برا هفت نسل بعدمم😂

داش فک ساعتش ۳۰ میلیارده کل استایلش ۵۰۰ میلیارد میشه جورجینا دوست دخترش یدونه گوشواره داشت می‌گفت نز ...

😂🥲اها اره ب بقیه استایلش توجه نکردم

چرا فوتبالیستای‌وطنی‌ انقد‌ندارن😂😕

😂🥲اها اره ب بقیه استایلش توجه نکردمچرا فوتبالیستای‌وطنی‌ انقد‌ندارن😂😕

اتفاقا فوتبالیست های وطنی ماشین هاشون از بنز و پورشه و بوگاتی کم نیست ولی درامدشون نسبت به سایر فوتبالیست ها کمه

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

اتفاقا فوتبالیست های وطنی ماشین هاشون از بنز و پورشه و بوگاتی کم نیست ولی درامدشون نسبت به سایر فوتب ...

راستش اهل فوتبال نیستم اصلا چیزی ازشون نمیدونم فقط میدونستم درحد رونالدو‌نیستن😂🥲اخرین بار بچگی ده دقیقه فوتبال دیدم بابام گولم میزد لباس ابیا تیم تو قرمز مال من هزکی برد فلان جایزه رو میگیرم برادهمین میدیدم فقط بچگی

من میدونم خیلی چیپ و بی کلاسم لطفاً به روم نیارید ولی من اصلا عطر نمی‌زنم کلا یدونه عطر دارم اونم به ...

منم چیپ و بی کلاس ورژن ۲ هسدم 😁😁

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂