2777
2789

من چند ماهی هست همش قاروق میشم ( قاروق یا تل یعنی یه تیکه از غذا تو حفره های گلو گیر میکنه و باعث گلو درد میشه ) 

قبلا چند روز یکبار میرفتم پیش قاروقچی رد میکرد ، ولی الان خیلی بدتر شدم دیروز رفتم پیش قاروقچی رد کرد ولی دوباره قاروق شدم ، دوباره امروز رفتم الان دوباره قاروق شدم 😭😭

نمیخوای پیش یه متخصص حلق و بینی بری؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دکترا چیزی از قاروق نمیدونن 🥲

بله از این چرت و پرتا بلد نیستن 

برو تا علت واقعیشو بفهمی و حل بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یه مدت غذا با تکه های درشت نخور مثل تخمه سوپ و غذاهای ابکی بخورپیش یه فاروق چی دیگه برو شنیدم بعضیها ...

پیش سه تا قاروقچی رفتم ولی بازم قاروق میشم 

امروز هم ناهار هم شام سوپ خوردم ولی بازم قاروق شدم 😭

یعنی ممکن از چیز دیگه باشه ؟

اره هرچیزی ممکنه 

یه بار برو پیش متخصص حالا

پیش سه تا قاروقچی رفتم ولی بازم قاروق میشم امروز هم ناهار هم شام سوپ خوردم ولی بازم قاروق شدم 😭

دبگه آدم با سوپ قاروق نمیشه

حتما زخم شده فکر میکنی 

تب هم داری؟ آب دهن تو سخت قورت میدی؟ اگه فقط کمی درد داره یه مدت تحمل کن خودش خوب میشه آب نمک قرقره کن و  عسل بخور