2777
2789

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه

و سال پیش تابستون ۳۸ کیلو با قد ۱۶۳ بودم 

افسرده بودم و لباس توی تنم زار میزد

تصمیم گرفتم از قرص گین آپ استفاده کنم و وزن بگیرم با اینکه هیچ امیدی نداشتم ، همون هفته اول بشدت اشتهام زیاد شد و فقط میخواستم بخورم

رفته رفته من اشتهای عصبی گرفتم و باید هر ثانیه یچیز میخوردم توی هفته اول صورتم پر شد و عاشق خودم شده بودم انقد ذوق داشتم ک سر تایم میخوردم میخوابیدم

بدنم پر شد پاهام بالا تنه و ..

ماه دوم بازم خریدم تا بخورم ، درد پاهام کم کم خودشو نشون میداد ، صورتم به طرز وحشتناکی پف کرد و خیلی خیلی ای قیافه افتادم چون چشام باز نمیشد پشت کمرم و گردنم پر بود از چربی به طوری ک ترقوه ام از بین رفته بود انگار بعد کلی گرفتاری متوجه شدم سندروم کوشینگ گرفتم و خداروشکر بخاطر قیافه زشتی ک گرفتم دیگه نخوردم ، پادردم بیشتر و بیشتر و بیشتر شدرفتم ازمایش دادم گفتن کبدت چربه یه هفته بستری شدم ولی باز پادرد داشتم انقدر که بعد ترخیص رفتم پیش دکتر ارتوپد که گفت مفصل پات سیاه شده!!!!!!!!!!!!!

یاخدا

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو شک بودم ، دونه دونه اشکام داشت سرازیر میشد یعنی چی؟؟

من بدنم پر شده بود و از ۳۸ به ۶۰ رسیده بودم

ولی پاهامو از دست داده بودم ، اونجا رفتم پیش دکتر ام ار ای انجام دادم همه شون میگفتن اره مفصل لگن سمت چپ پات سیاه شده باید عمل کنی (تعویض مفصل)و هزینه هر سمت ۱۵۰ میلیون بود....

من تو شک بودم ، دونه دونه اشکام داشت سرازیر میشد یعنی چی؟؟من بدنم پر شده بود و از ۳۸ به ۶۰ رسیده بود ...

نمیدونستم چیکار کنم من فقط ۲۰ سالم بود یعنی چی..

رفتم پیش یه دکتری و گفت خیلی فشار به پات اومده و باید کمش کنی گفتم چیکار کنم؟؟؟گفت باید وزنت کم کنی؟

اونجا من ب معنای واقعی افتادم.... دست و پام میلرزید

من با سلامتی خودم چیکار کرده بودم

نمیدونستم چیکار کنم من فقط ۲۰ سالم بود یعنی چی..رفتم پیش یه دکتری و گفت خیلی فشار به پات اومده و بای ...

بچه ها ، درد تو پاهای من هروز هروز هروز بیشتر می‌شد

من خواب نداشتم من اذیت میشدم من از پادرد به فکر این بودم زندگیمو تموم کنم من از درد نمیتونستم راه برم و فقط گریه میکردم

منم چند دوره مصرف کردم!!!

سالمی ایشالا چیزیت ک نشده؟ 

راهی برای چاقی سراغ داشتین دریغ نکنید بهم بگید دعاگوتون میشم😚خدایا میدونم چاق میشم میدونم این آرزوم که از ۱۱سالگی باهامه رو برام براورده میکنی یه روز میام اینجا تاپیک میزنم خانوما راهیی برای لاغری بگین خسته شدم از چاقی 😃😃😃😃😃
بچه ها ، درد تو پاهای من هروز هروز هروز بیشتر می‌شدمن خواب نداشتم من اذیت میشدم من از پادرد به فکر ا ...

دکترا فقط بلد بودن قرص آرام بخش بدن من بخوابم حس نکنم

خب گذشت و من رفتم تهران ، اونجا عکس گرفتم ام ار ای نشون دادم ک خداروشکر میکنم که دکتر بهم گفت یه فرسایش کوچیکه و دارو میدم زود خوب شی و کمتر شه دردت

الان دردم ۸۰ درصد کمتر شده بهتر میخوابم و بهتر راه میرم