2777
2789
عنوان

تجربه قرص گین آپ و اتفاق بدی که برام افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم😞 منم دارم مصرف میکنم

این کارو با سلامتی خودت نکن عزیزم:) سعی کن از راه های سالم وزن بگیری ، این قرصا انقدر تاثیر بد میزاره که میگی کاش لاغر باشم ولی سالم

بچه ها هدف این تایپک این بود

به هیچ قیمتی سلامتی خودتونو بخاطر وزن گرفتن سریع به خطر نندازید 

شما درسته صورتتون تپل میشه دلیل اون سندروم کوشینگه که در اثر وارد شدن کورتون زیاد به بدنتان باعث میشه صورتتون عین ماه بزرگ شه ، قوز بوفالو بیارین ، و شکمتون از پایین تنه تون بزرگ شه و اندامتون بهم بریزه

دلیل اینکه خیلیا خوردن گفتن صورتمون پر شده یا شکم آوردیم همینه.. نکنین باخودتون ، سعی کنین با روش های سالم وزن بگیرین

بچه ها هدف این تایپک این بودبه هیچ قیمتی سلامتی خودتونو بخاطر وزن گرفتن سریع به خطر نندازید شما درست ...

من چندین ماهه میخورم اینجوری نشدم یکم موقه پله بالا رفتن به زانوهام فشار میومد که همه ی کسایی هم که قرص نخوردع بودن اوناهم میگفتن ماهم از پله بالا میریم زانومون درد میگیره.

گین اپت معتبر نبوده.عکسشو نداری؟

تو شاید زیاده روی کردی.روزی چن تا خوردی ازشون؟

خدای مهربونم سیپورت
بچه ها هدف این تایپک این بودبه هیچ قیمتی سلامتی خودتونو بخاطر وزن گرفتن سریع به خطر نندازید شما درست ...

بچه ها تو این مدت من ریزش مو شوره و همه چیم قطع شده بود و بالافاصله بعد از قطع جوری ریزش دارم که خونه پر از موعه

من چندین ماهه میخورم اینجوری نشدم یکم موقه پله بالا رفتن به زانوهام فشار میومد که همه ی کسایی هم که ...

عزیز ماه اول دوتاعه

یکی قبل ناهار یکی قبل شم

من ماه دوم نصف قرص رو ظهر میخوردم اون نصف رو شب

نه خداروشکر فقط برگشت داشت یکم،ک اونم خواستم دوباره واسه عید بگیرم استفاده کنم تااین تاپیکو دیدم😑😑

بچه ها دلیل اینکه برگشت داره اینکه وقتی کورتون وارد بدن شما میشه تا ۶ یا ۹ ماه بعد خب

بدن شما کورتون طبیعی تولید نمیکنه و موجب میشه از اشتها بیدفتین ، حالت تهوع داشته باشین و این موجب کاهش وزن و برگشتن به حالت قبلیتون میشه در نتیجه نخورین بهتره