2777
2789

برای روز مرد ادکلن خوشبو می‌خوام

نمی‌دونم چی بخرم ؟؟ گرچه ازش دلگیرم بخاطر خیانت ولی دوستم میگه برات روز زن طلا خریده براش یه چیزی بگیر 

هی دوستم میگه کشش نده اگه اون تلاش میکنه اعتماد کنی اگه اون عوض شده خرابش نکن بهت بگه خوب کردم

نمی‌دونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اف اف

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ادکلن سلیقه ایه عزیزم ولی من خودم 

لجند

لالیک

مونت بلان

مولکول 

کرید. اونتوس رو خیلی میپسندم و فقط مولکول تواینا ملایمتره و اسپرتتره انگار

از بلک افغان و اینا خوشم نیومد.نمیدونم بازم شاید یکی بپسنده.

راستی دیور جادورم خوبه.بلوشنلم پسرم داره خوبه

ادکلن سلیقه ایه عزیزم ولی من خودم لجندلالیکمونت بلانمولکول کرید. اونتوس رو خیلی میپسندم و فقط مولکول ...

لالیک و اونتوس و لجند داشته مولکول خیلی تعریفش رو شنیدم حدود قیمتش چقدره ؟؟ ممنون میشم 

عزیزم زنده باشی چطوریه عطرش ؟ چون خودم نمی‌دونم بیرون برم میدم کسی برام بخره

ی عطر مردونه خیلی عالی ، تو عطر مردونه حرف اول میزنه ، 

ی سری خونشون بودم زد ب خودش من تا آسمون هفتم رفتم ، سریع رفتم عکس عطرش رو از تو اتاقش گرفتم و بعد خودم از روش خریدم و میزنم به خودم ک اونو تو ذهنم تصور کنم:)

حدود قیمتش چقدره ؟؟

ببین شما میتونی هم اصل شیشه ایشو بگیری هم بصورت میل

هر میلش ۴۰ تومنه ادرس پیج اینستاگرام بهت میتونم بدم که خودم اونتوس و سه تا دیگه عطر و مگاماره ازش گرفتم

یا خودت از عطر فروشیا بگیری

ولی شیشه ای اصلش ۱۲ میلیون ایناس خیلی گرونه