2777
2789
عنوان

شاید ناراحت بشید از حرفهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 102 پست
وا ! چه نتیجه گیری عجیبی چه ربطی داره آخه. منو همسرمم بچه دار نمیشیم مشکل از همسرمه . عموم و زن عموم ...

کاش مشکل بچه بود

من اصلا نمیتونم زندگی کنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اسی ناراحت نشی از حرفام ولی این خاطره ی دوستم برام یه دختر اورد لخت لخت ولی من نگاشم نکردم و اومدم ب ...

آخه من ۱۰سال پیش ازدواج کردم این خاطره ها نبود.و من دقیقا دوستش و خودش رو میشناسم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی باعثش اینا بوده؟

نه میگم خدا حتی بخاطر خوب بودنمون هم که شد یه نگاهی بهمون نمیندازه

براتون سوره قدر میخونم انشا الله گره از مشکلاتتون باز بشه خدا کمکتون کنه عاقبت بخیر باشید

ممنونم خدا خیرت بده عزیزم

عزیزم انشالله دامنت سبز میشه هیچ چیزی غیر ممکن نیست شاید خدا میخواد یکی از بچه های بی سرپرست یه پدرو ...

همسرم قبول نمیکنه

خودمم بخاطر بیماری روحی و جسمی نمیتونم

من مثل خودمم و مثل خودمم باقی میمونم

پس همسرم هم مثل خودشه و خودشم باقی می مونه

آخه من ۱۰سال پیش ازدواج کردم این خاطره ها نبود.و من دقیقا دوستش و خودش رو میشناسم

نه بابا همیشه بوده البته میدونم که همسرتون ادم پاکیه حتما هست که شما بعد از ده سال زندگی میگید پاکه ولی مردا گاهی هوس میکنن پیازداغش رو زیاد کنن و خودشونو برای همسرشون لوس کنن😄😄 

این خاطرها مهم نیست شناخت شما مهمتره که خداروشکر میگید خوبه

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

بگو مشکلتون چیه ؟ ببینم شاید شما هم مثل ما باشید

مشکلات زیاده عزیزم

ممنونم از محبتت

فقط یه بار برو یکی از مراکز بهزیستی یه کم فرشته ها رو ببین شاید دلت خواست مادر یکیشون بشی هم زندگی خ ...

خودم راضیم با اینکه بیماری دارم ولی همسرم راضی نیست

خب یعنی چی واضح بگو اگه قصد گفتن نداری که هیچی

نه ببینید من بیماری روحی و جسمی دارم یه بار متاسفانه به قصد خودکشی قرص خوردم

😔

ببخش که پرسیدم ❤️

میخواستم کمکت کنم اگه تنبلی اینا داری

ان شاءالله بزودی باردارشی اگه خدا بخواد هزارجور مشکل داشته باشی هم باز میده فقط اون بالایی باید بخواد🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚