2777
2789
عنوان

شاید ناراحت بشید از حرفهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 102 پست
یوزارسیف زمانه ات را بشناس

امیدوارم شماهم مثل یوزارسیف باشید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ ...

ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
حداقل یه بهانه داشتیم برای زندگی بدمون

اون موقعم میکفتی حتما کارما پس میدم کاش درست زندگی میکردم... 

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

همه مردا ی روز یکی لخت جلوشون بوده و... اینا حتی نگاشونم نکردن😂😂چ خاطرات مشترکی دارن😂

اشکالی نداره عزیزم

میدونم باورش سخته

تلاش کن خوب بشی، شاد بشی..ورزش و پیاده رویی .جمع دوستانه شاد..و هزارااااااران راه دیگه. ک حالت خوب ب ...

خوب نمیشم

کلی روانشناس و روانپزسک رفتم

اگه نمشناختمت میگفتم سریازای گمنام سایبری اسراییلی از عمد تاپیک زدی😂 حالا مریض شدن چه ربطی به دوست ...

خوب شدن حال من از این چیزها گذشته

سخته خداییمن روز و شب به این فکر میکنماگه مشکل نداشتیم امیدوار میشدم ولی..💔

امضات رو خوندم منو همسرم عشق دو قلو دختر و پسر هستیم . اتفاقا یه تاپیک یکی دوساعت پیش برای یکی نوشتم که ما تابستون فهمیدیم . یه شب هم همسرم کلا رک حرف زد که جدا شیم و تو برو پی زندگیت منم برم . آخرشم زدیم زیر گریه ما تا ساعت دو و سه نصفه شب داشتیم گریه میکردیم من خودمو کنترل کردم ولی اون اشک ریخت من دیگه خودمو زدم به خواب که بیشتر خجالت نکشه . ولی تمومش کردیم یکبار تصمیم گرفتیم و فعلا سر تصمیم مون هستیم

انشالله خدا دامنت رو سبز کنه برات حمد شفا میخونم و آیت الکرسی و صلوات میفرستم

ممنونم عزیزدلم

عزیزک باردار نشدنت علتش مشخصه؟ شرایط سرپرستی گرفتن ندارین؟ در مورد بارداریت حرف بزن شاید بتونیم پزشک ...

ممنونم عزیزم زیر نظر متخصص هستم ولی...