2777
2789
عنوان

شاید ناراحت بشید از حرفهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 102 پست
اشکال نداره

امیدوارم حالتون زودتر خوب بشه و شاد بشید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اشکال نداره

سلام الان یادم اومد شمارو

خوبین؟ درستون رو چیکار کردید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام الان یادم اومد شماروخوبین؟ درستون رو چیکار کردید

افتضاح فقط درس بهتر شدم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

افتضاح فقط درس بهتر شدم

خداروشکر خب درس تون خوب شده روحیه تونم باید بهتر شده باشه

خداروشکر خب درس تون خوب شده روحیه تونم باید بهتر شده باشه

کمی بهتر شده

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

کمی بهتر شده

اینقدر خودتون رو اذیت نکنید

بخدا ارزش نداره

اینقدر خودتون رو اذیت نکنیدبخدا ارزش نداره

بریدم به خدا می خوام تنها باشم

بریدم به خدا می خوام تنها باشم

بخاطر درس خوندن؟

بخاطر درس خوندن؟

کلن اخبار منفی زیاد خوندم

کلن اخبار منفی زیاد خوندم

بیخیال بابا

ببین فقط حالت مهمه پس اگه درس خوندن باعث خراب شدن حالت میشه اصلا نخون مهم نیست

همه با درس خوندن به جایی نرسیدن که

عزیزم ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتی بله تاپیک تون رو دیدم شرمنده که نتوستم تو تاپبک تون پیام بذارم ...

قربونت برم چرا شرمنده دشمنت 

گلم باما صحبت کن.. حرفاتو بنویس و هرچقدر میخای ب هرکس بگو ولی بعدش سبک میشی. بعدش دیگ از ی مدت خودت دیگ تغییر رو شروع میکنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
قربونت برم چرا شرمنده دشمنت گلم باما صحبت کن.. حرفاتو بنویس و هرچقدر میخای ب هرکس بگو ولی بعدش سبک م ...

ممنونم از مهربونیت عزیزدلم

خدا پشت و پناهت باشه