2777
2789
عنوان

تاپیک نونوا

213 بازدید | 20 پست

فقط تو نی نی سایته که طرف میاد سه جوری زندگیشو تعریف میکنه انگار ۳۰و خورده ای سالشه و نگران ازدواج

میگه میل جنسیم بالاست فشار رومه سنم بره بالا برام خاستگار نمیاد قشنگ گفتم این ۳۰سالو داره 

تهش گفت ۲۰ سالمه همه دوستامم ازدواج کردن

همه دوستاش سرشونو بکبونن تو دیوار اینم دلش میخواد سرشو بزنه تو دیوار 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون دوستمون که همسرش بدون ش و ر ت اومده بود خونه خبر دارید؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
اینو گفت؟ یا ابوفضل😐

راره

انگار گفت پراید 

ماشین ایرانیه و گدا هستن و فلان

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نه کدوم چی بود قضیه

میگفت ظهر همسرم رفته بیرون. خودم بهش شورت دادم پاش کرد. غروب اومد بدون شورت.

تو اتاق داشته پاش میکرده اسی پرسیده مگه شورت نداشتی؟

شوهرش خندیده گفته گیر میدیا..

شک کرده به شوهرش

نه😂😂😐

🤭🤭