2777
2789
عنوان

حکمت نماز شب چیه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 85 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماز شب خیلی عجیبه خیییلی.جدا از ثوابش که میگه حتی پیغمبر هم نمیدونه خدا گفته حسابش با من.ولی چه گره ...

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنید

بیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی داره

خیر دنیا و آخرت ببینید

منم تو عمرم نخونده بودم و از بس تصف شب تاپیک نماز شب دیدم یه بار گفتم بذار بخونم خیلی حس خوبی داشت ا ...

سلام

خیر دنیا و آخرت ببینید

نه بابا منم کسی نیستم هممون بنده خداییم ولی دعا می کنم بهترین ها نصیبت بشه وهردومون نمازاول وقت بخ ...

سلام

خیر دنیا و آخرت ببینید

حس میکنم تاپیک شما نشونه س برای من چرا چون چند ماهه دلم بابت مسئله ای گرفته و هر بار گفتم خدایا چیکا ...

سلام

خیر دنیا و آخرت ببینید

سلاملطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنیدبیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی دارهخیر دنیا ...

سلام عزیزم اگه توفیقی نصیبم بشه چشم...ان شالله خدا به محمد صادق نگاه ویژه لطف و رحمت و شفای عاجل عنایت کنه