2777
2789
عنوان

سایت دیوار رو باز کردم تمام وجودم پر از ترس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 40 پست

انقدر شرایط اقتصادی بد شده که دیگه یه نفر کفاف نمیده

قبلا یه نفر کار میکرد پنج نفر میخوردن الان پنج نفر کار میکنن تا یه نفر بخوره...دختراتون کار نمیکنن؟

من تو اینستاگرام دیدم بچه های ۱۲/۱۳ ساله هم چندتا پیجو میگردونن و کار میکنن...هرچند ظلمه بچه الان کار کنه

عزیزم دایی منم فوت کردن و زنداییم یه دختر شوهر داد

نگران نباش خدا میرسونه

البته پدربزرگمم کمکشون کرد 

ولی خودشون زندگیشونو ساختن بیشتر

خدا بزرگه گلی

نترس عزیزکم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی خدا رحمتش کنزندگی هر ادمی میشه یه کتاب ازش نوشتصبور باشیناین روزا میگذرهنذارین سختی زندگی شکستتو ...

بله‌ما خانومایی که تنها هستیم فقط امیدمون خداست خدایی که لحظه ای  تنهامون نمی زاره

من همیشه هرلحظه فقط وفقط به خدا امید دارم ولا غیر 

درکت میکنم سعی کن روی دانش افزایی و مهارت افزایی بچه هات سرمایه گذاری کنی که خودشون زندگی خودشون رو بتونن بسازن ، اگر اهل درس هستن سال دهم ، یازدهم و دوازدهم ببرشون منطقه سه کنکور و برای کتاب کمک درسی و ازموناشون خوب هزینه کن ، اگر هم اهل درس نیستن همین الان به یه مهارت مشغولشون کن مثلا پسرت رو بفرست تعمیر ماشین یادبگیره ، دخترت رو بفرست خیاطی یا عکاسی یا آرایشگری و....

اصلا نگران نباش و همه چیز رو بسپاربه خدا 

خداصاحب همه چیزه و به همه روزی بی حساب عطامیکنه 

ار ته قلبت بگو خدایا به خودت توکل میکنم و بهت امید دارم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یکی از عزیزای من چندسال به همسر معتادش ساخت(ادم خوبی بود و بیمار بود و درامدش خیلی کم بود)تا اینکه بچه ها بزرگ شدن جدا شد و با ی اقای دیگه ازدواج کرد.ورق زندگیش  برگشت از لحاظ مالی خیلی فرق کردن الان خونه داره به اسم خودش و سرمایه ای برای روزی خودش و بچه هاش 

توکل کن به خدا جواب صبرتو خوب بلده بده

ی چیز بگم بهتون من خیلیییی سختی کشیدم در زندگی با همسرم زمانی که همسرم زنده بود همیشه اشک می ریختم خدایا چرا نمی بینی ولی الان تازه فهمیدم چه قدر قشنگ می بینه وچه قدر قشنگ خودش برامون پازلارو می چینه 

وهرلحظه و هر جا حسش می کنم 💗😭