2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 45 پست
یادداشت کن بهتر زمان اینکه حامله بشی بفهمی کی حامله شدی چرا نمبخوای نی نی بیاری

من همیشه یادداشت میکردم چون مشکل تیروئید دارم وقتی دیگه تیروئیدم تنظیم شد پریودیم تنظیم شد یادداشت نکردم ،من۱۳ازدواج کردم دوتا بچه دارم بخاطر همین نمیخوام قرص اورژانسی بعد۱۳سال خوردم بخاطر همین هورمونام ریخته بهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره داریم

فکرکردم ندارید خواستم نصیحتت کنم،خرج بچه های امروزی زیاده😅والا در شرایطت نیستم من شوهرم خیلی بچه دوست بود اما زن داداشم یادمه خیلی بچه دوست داشت اما داداشم راضی نمیشد زن داداشم یواشکی به مامانم گفت که دیگه مامانم هی گفت من نوه میخام الآنم بچه هایش ماشاالله بزرگن،حالا اگه خواستی از طریق مادرشوهرت اقدام کن چون پسرا خیلی مادرین حرف مادرم روشون تاثیر داره

فکرکردم ندارید خواستم نصیحتت کنم،خرج بچه های امروزی زیاده😅والا در شرایطت نیستم من شوهرم خیلی بچه دو ...

خوش نمیاد خانوادم یا خانواده شوهرم دخالت کن

من خودم هم معلم دانشجويي هستم و هم شوهرم 

شوهرم میگ الان اصلا موقعه بچه‌دار شدن نیست من بهش میگ پیر شدیم بخدا فقط حرف خودش میزنه 

خوش نمیاد خانوادم یا خانواده شوهرم دخالت کنمن خودم هم معلم دانشجويي هستم و هم شوهرم شوهرم میگ الان ا ...

خب بزارید عزیزم درستون تموم بشه منم بعد دانشگام باردار شدم،شوهرت درست میگه،انشاالله دانشگاهت تموم شد اقدام کنید 

خب بزارید عزیزم درستون تموم بشه منم بعد دانشگام باردار شدم،شوهرت درست میگه،انشاالله دانشگاهت تموم شد ...

دانشگاه ام دو سال دیگ تموم میشه من الان بچه میبنم با حسرت نگاه میکنم 😭